Drugie pytanie jesli nie przez Klodzko, to jak wyglada przejazd autostradami z Poznania i polaczenie z Czechami.
dzieki i pozdrawaim
r00x napisał(a):Drugie pytanie jesli nie przez Klodzko, to jak wyglada przejazd autostradami z Poznania i polaczenie z Czechami.
dzieki i pozdrawaim
Wygląda bardzo dobrze. Najpierw od Wrocławia A4, potem zjazd na A1 i jesteś w Czechach
https://www.google.pl/maps/dir/51.16780 ... 60647,8.5z
Berbel napisał(a):Witam,
Mam pytanie a w zasadzie dwa. W kwietniu wybieramy sie do Cro z Poznania. Jako ze nie mieszkam w Polsce od jakiegos czasu, nie mam bladego pojecia o drogach i autostradach. W zeszlym roku pojechalem za nawigacja i stalem jak doopa juz od Wrocka az do Klodzka, a potem od Svitavy az do Brna (remont i ruch wahadlowy). Pierwsze moje pytanie jesli przez Wroclaw/Klodzko to czy w tym roku czeska E461 (po remoncie) jest juz platna i czy ma ktos moze jakas sprawdzona inna droge, moze byc dalej ale atrakcyjnie. Drugie pytanie jesli nie przez Klodzko, to jak wyglada przejazd autostradami z Poznania i polaczenie z Czechami.
dzieki i pozdrawaim
FUX napisał(a):Poznań-Wrocław via Śrem, Gostyń licz 2,5h
Przez Leszno troszke dłużej.
Nie dotyczy poranka przed Wrocławiem. Wtedy + jakieś 0,5h
Jaceł napisał(a):Potwierdzam: w "normalny", roboczy dzień na wjazd do Wrocławia możecie sobie z godzinkę poczekać ...... taki miejscowy folklor
Berbel napisał(a):Jeszcze raz dzieki bardzo chlopaki, ja bym sie twardo pchal przez Leszno.FUX napisał(a):Poznań-Wrocław via Śrem, Gostyń licz 2,5h
Przez Leszno troszke dłużej.
Nie dotyczy poranka przed Wrocławiem. Wtedy + jakieś 0,5h
FUX wy jezdzicie do Pakostane, masz jakas optymalna trase. Pytam nie ze swojego lenistwa, tylko o twoje doswiadczenia. Mapa mapa a w realu to troche zawsze inaczej.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi