czacha001 napisał(a):Cześć Wszystkim.
Planuję wyjazd z Krosna Odrzańskiego do Stanici przez Niemcy.
Wyjazd ok 16:00.
Realny czas przybycia na miejsce +/- 10:00 - 12:00.
Na dzień dzisiejszy przebieg trasy wygląda następująco:
Krosno Odrz. -> Chemnitz -> Hof -> Regensburg -> Wels -> Graz -> objazdem w SLO -> Karlovac ->autostradą w Cro aż do zjazdu na Split
Czy macie jakieś sugestie co przebiegu trasy? I najważniejsze: gdzie na trasie najlepiej kupić winietę austryjacką ?
Dzięki za podpowiedzi i do zobaczenia na trasie
czacha001 napisał(a):Za mało czasu zostało to wyjazdu, obawiam się, że zamawiając przez internet winieta nie dojdzie
Przeleciałem trasę jeszcze raz i mam nadzieję, że na tej stacji (chyba ostatnia przed granicą) :
OMV Tankstelle
Donautal West A 3
94036 Passau
Niemcy
znajdę winietę na Austrię
tomaszcro napisał(a):Witam,
Pod konie sierpnia chcemy paczką 6 osób wybrać się do Primosten wypożyczonym busem
Proszę ocenić trasę pod kątem kosztów, korków i winet bo ta trase niby ma je omijać.
Ostrow Wielkopolski, Boboszków, Lanskrun, Lenart, Ptuj, Primosten
Jak pogoda początek września w Primosten ? Jak noclegi bo słyszałem, że smiało można jechać w ciemno.
Dzieki za info.
tomaszcro napisał(a):Każdy z tematów w którym mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytanie ma po 300str, próbowałem je znaleźć i lipa. Także jak ktoś jedzie lub jechał tą trasą lub inna w tym lub podobnym terminie i chce się podzielić spostrzeżeniami to bardzo bym prosił.
tomaszcro napisał(a):Każdy z tematów w którym mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytanie ma po 300str, próbowałem je znaleźć i lipa. Także jak ktoś jedzie lub jechał tą trasą lub inna w tym lub podobnym terminie i chce się podzielić spostrzeżeniami to bardzo bym prosił.
tomaszcro napisał(a):Witam,
Pod konie sierpnia chcemy paczką 6 osób wybrać się do Primosten wypożyczonym busem
Proszę ocenić trasę pod kątem kosztów, korków i winet bo ta trase niby ma je omijać.
tomaszcro napisał(a):Ostrow Wielkopolski, Boboszków, Lanskrun, Lenart, Ptuj, Primosten
tomaszcro napisał(a):Jak pogoda początek września w Primosten
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi