Lednice napisał(a):Chyba nie 130 złotych, tylko znacznie mniej
Lednice napisał(a):Nie ciągnie mnie tam, zimy mają za srogie,
wolę CRO
AdamBeata napisał(a):Polecam koledze Lednice wyjazd w głąb Rosji. W 2005r byłem z kolegami nad Bajkałem Dużym Fiatem. Od Wrocławia jakieś 10 dni jazdy. Są tam odcinki, gdzie jak rano ruszyłem to pierwszy zakręt był przed południem. ...
AdamBeata napisał(a):Biorąc przeciętny dzień tygodnia o którejkolwiek godzinie to wyjeżdżając z Magnic, bo tam kończy się obwodnica to dojazd do Boboszowa zajmuje mi od średnio od półtorej do maksymalnie dwóch godzin (średnio staram sie nie przekraczać dozwolonej prędkości o więcej niż 10km) i jest to około 110km (dość często jeżdżę akurat do Międzylesia).
Jadąc A4 i potem A1 do granicy za żadne skarby nie przejedziesz tej trasy poniżej półtora godziny jadąc w miarę dozwoloną prędkością.
AdamBeata napisał(a):Wiem bo jechałem, a nie wyczytałem w Targeo .
Miłosz_S napisał(a):...Tak na marginesie dużo pisałeś o zaletach drogi przez Boboszów ale jednocześnie wspominałeś że polecasz tą drogę nocą.
...
krzyspvfr napisał(a):Martwi mnie tylko odcinek koło Monachium, jadę w sobotę rano więc tam spodziewam się korków i najchętniej odbiłbym w Regensburgu na Passau - tyle, że potem trzeba jechać zwykłymi drogami w Austrii. Ma to sens w ogóle? Ktoś próbował?
krzyspvfr napisał(a):Koledzy i koleżanki,
wybieram się w lipcu do Rovinj, jadę z Zielonej Góry.
Postanowiłem w tym roku spróbować trasy przez Niemcy, o coś takiego:
https://goo.gl/maps/cWW5h
Martwi mnie tylko odcinek koło Monachium, jadę w sobotę rano więc tam spodziewam się korków i najchętniej odbiłbym w Regensburgu na Passau - tyle, że potem trzeba jechać zwykłymi drogami w Austrii. Ma to sens w ogóle? Ktoś próbował?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi