Nie nie ma co ja tylko chcialem poczytac rad tych ktorzy znaja trase z polnocno-zachodniej Polski bo z tego co widze to wiecej jedzie z centralnej i poludniowej ale dzieki za porady reszte doczytam.
Warto posłuchac madrych forumowiczow
Pozdrawiam
slawekkg napisał(a):Bartek1977 napisał(a):Jeżeli jechałbyś na Monachium , Salzburg, Lubljana to nie ma sensu omijać autostrady...
Chyba tak bedzie najlepiej przeprowadzona analiza map jak bys dal namiar na nocleg po drodze bedze wdzieczny
yooshky napisał(a):Lednice napisał(a):Dokładnie
To zupełnie inne trasy Poza trasą Mureck-Lenart-Ptuj objazd słoweńskich autostrad nie ma kompletnie sensu. Traci się bardzo dużo czasu
Zbaczając już w Ilz (dalej Mureck - Lenart - Ptuj) to ok 40 min dłużej (20 km mniej) niż autostradą
slavko.v napisał(a):Zawsze jeździłem przez Boboszów-Brno... zastanawiam się nad jazdą przez Gliwice-Chałupki-Brno, ale podobno w weekendy tworzą się korki na bramkach w Gliwicach... czy ktoś zna temat?
slavko.v napisał(a):Jadąc z Wrocka, jechał byś do Cro przez Boboszów-Mohelnice-Breclav(lub Mikulov), czy przez Gliwice-Chałupki-Breclav? (zawsze mam dylemat...hehe i zawsze jadę przez Boboszów-Milulov (bez winiet)...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi