dzięki!
jeszcze zwolennicy Boboszowa niech się wypowiedzą proszę bo ostatnie razy jechałam tylko przez gliwice, dawno przez boboszów
jak ta droga wygląda do brna z wrocławia? czy winietę jest gdzie kupić po drodze? od brna zaczyna się płatna ?
kropka147 napisał(a):dzięki!
jeszcze zwolennicy Boboszowa niech się wypowiedzą proszę bo ostatnie razy jechałam tylko przez gliwice, dawno przez boboszów
jak ta droga wygląda do brna z wrocławia? czy winietę jest gdzie kupić po drodze? od brna zaczyna się płatna ?
leszekpawlikowski napisał(a):z Poznania to jechać na D/A/S objazdem i już CROATIA
takpoprostu napisał(a):leszekpawlikowski napisał(a):z Poznania to jechać na D/A/S objazdem i już CROATIA
A co to D/A/S ?
takpoprostu napisał(a):Bo ogólnie nie chce zwiedzać... Chce szybko i sprawnie dojechać do Chorwacji nie przecinając jakiś wiosek itd... dwa pasy w jedna stronę to minimum
Czyli ogolnie moja trasa ok ?
FUX napisał(a):Uprzejmie donoszę, iż podróżujący od strony Poznania w kierunku Wrocławia, nie doświadczą przeciskania się w Bojanowie na Rynku, oczekiwania w tasiemcowych kolejkach w Rawiczu ...
FUX napisał(a):Uprzejmie donoszę, iż podróżujący od strony Poznania w kierunku Wrocławia, nie doświadczą przeciskania się w Bojanowie na Rynku, oczekiwania w tasiemcowych kolejkach w Rawiczu oraz niezapomnianej fotografii z podróży, zrobionej przez jeden z trzech fotoradarów na odcinku między Korzeńskiem a Kaczkowem.
Dzisiaj nadeszła wiekopomna chwila i po 2 latach poślizgu, został uruchomiony odcinek drogi S5.
slawekkg napisał(a):Witam,
kto mi doradzi jaka w tym roku droga i przez jake panstwa najlepjej na koniec czerwca dojechac do Chorwacji. Bedzie to moj pierwszy wyjazd do CRO i nie zabardzo jestem zorjetowany. Wyruszam 27,06 z Kołobrzegu
slawekkg napisał(a):Witam,
kto mi doradzi jaka w tym roku droga i przez jake panstwa najlepjej na koniec czerwca dojechac do Chorwacji. Bedzie to moj pierwszy wyjazd do CRO i nie zabardzo jestem zorjetowany. Wyruszam 27,06 z Kołobrzegu
slawekkg napisał(a):dzieki popatrze nieztety z polnocno-zachodniej Polski to wszedzie daleko
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi