gigant87 napisał(a):A ja powinienem być na tym przejściu ok 19-20.
Rano wyjeżdżam z Wrocławia, po drodze ponowne zwiedzanie Wiednia i dojazd do noclegu w Krapinie. Jak będzie dobra pogoda i wcześniej wyjedziemy z Wiednia, to chciałbym przejechać przez Austrię "na skróty" czyli od Ilz na południe do Mureck.
Później gdzieś w Srimie nocleg od niedzieli do soboty i powrót. W drodze powrotnej nocleg w Mikulovie lub w Bratysławie.
FUX napisał(a):gigant87 napisał(a):A ja powinienem być na tym przejściu ok 19-20.
Rano wyjeżdżam z Wrocławia, po drodze ponowne zwiedzanie Wiednia i dojazd do noclegu w Krapinie. Jak będzie dobra pogoda i wcześniej wyjedziemy z Wiednia, to chciałbym przejechać przez Austrię "na skróty" czyli od Ilz na południe do Mureck.
Później gdzieś w Srimie nocleg od niedzieli do soboty i powrót. W drodze powrotnej nocleg w Mikulovie lub w Bratysławie.
No i?
domingos napisał(a):Dzięki Arek za alternatywę
domingos napisał(a): chciałbym jak najwiecej autostrad ,zależy mi na czasie
Korzystam z viamichelin ale czy tam są wszystkie uaktualnienia oddawanych odcinków autostrad ? tego nie wiem ,dlatego pytam południowców
Gochna napisał(a):Przy takiej trasie 100, czy nawet 200 km nie robi różnicy.
arek_sosnowiec napisał(a):A może A1 przez Świerklany i Gorzyczki ?
fic napisał(a):witam,
jadę do Chorwacji z Nowej Soli i chciałbym się dowiedzieć nt. jakości ekspresówki/autostrady na trasie Liberec - Praga - Brno.
domingos napisał(a):Miałeś na myśli Przyszowice ? czy Pyrzowice ? Kolega mógłby jechać A4 i zjazd na A1 na Świerklany
domingos napisał(a):Miałeś na myśli Przyszowice ? czy Pyrzowice ? Kolega mógłby jechać A4 i zjazd na A1 na Świerklany
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi