W Czechach zaiste na fuxostradzie trudno się zgubić.
Niemcy nie dla każdego z zachodniej Polski są ok.
Wrocław i okolice bezsens.
FUX napisał(a):Wrocław i okolice bezsens.
alessandro1977 napisał(a):Problem w tym, że nie...któregoś razu ostatnio byłem pewny, że już jest ale nie...chciałem ominąć przez to górki i pojechałem dalej co było błędem bo nieźle się nakręciłem a Hołek wariował...
Niestety, jak chcesz tędy jechać to jesteś skazany na te górki...jeżeli te górki będzie można ominąć to może i ja polubię te drogę !
alessandro1977 napisał(a):Bocian napisał(a):Jeśli kogoś "przeraża" czeska droga, być może gubi się jeśli co 300m nie ma drogowskazu, to będzie szukał dróg prostszych z częstym oznakowaniem.
Nie słuchaj bzdur Sławek
Czasami jest też tak, że Ci, którzy tak krytykują, byli zachwyceni wręcz niemieckimi drogami bo na zadupiu gdzie mieszkają takich nie widzieli
W Czechach może się i gubię czasami ale przynajmniej w Niemczech, Austrii, Słowenii i Chorwacji już nie potrzebuję nawigacji jak co niektórzy
Niektórzy też potrafią dzwonić co chwilę aby ich poprowadzić przez Wrocław bo im nawet nawigacja nie pomaga
Pozdrawiam
Bocian napisał(a):Nie wiem czemu odebrałeś to do siebie i kogo miałbym słuchać?
Mosqito napisał(a):
Szkoda...
norbert_p napisał(a):
Mikulov - Wiedeń - Graz - Mureck
Lenart - Ptuj
norbert_p napisał(a):Nie rozumiem uśmieszku didsa76... Nie znam drogi więc się pytam... Jeśli ta zaproponowana przez Kolegę Alessandro1977 jest ok to może i przeplanuję swoją trasę...
norbert_p napisał(a):Nie znam drogi więc się pytam... Jeśli ta zaproponowana przez Kolegę Alessandro1977 jest ok to może i przeplanuję swoją trasę...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi