piotrs napisał(a):Nie to żebym czepiał się Fuxowej trasy, ale z własnych doświadczeń z ostatnich tygodni (jeździłem A4 z Wrocka na Śląsk parę razy) to jednak trochę się traci na tych nieszczęsnych bramkach (jechałem 3x w dwie strony i straciłem od pół godziny do 1 i 15 minut - na poborze i zapłacie łącznie)
FUX napisał(a):Krapkowice-Krnov były fajne kiedyś.
Potem był Racibórz-Chałupki.
Teraz Sośnica-Wodzisław-Chałupki.
CezaryL napisał(a):Poznań- Wiedeń... jechać przez Niemcy, czy przez Wrocław czy jak? Rok temu jechaliśmy przez PL i opuszczaliśmy nasz kraj po 7-8 godzinach, masakra z tymi ograniczeniami co 5km i fotoradarami.
Bulas napisał(a):...Jedziemy wg trasy: PL: Poznań -->Leszno --> Rawicz --> AOW -->Racibórz --> Chałupki --> CZ: Ostrava --> Brno --> Mikulov -->A: Wien --> Graz --> no i właśnie co dalej... wszędzie słyszę, że Maribor to pewny korek o tej porze (startuję w piątek 10.08 późnym wieczorem), zna ktoś objazd do Lubliany: Wolfsberg --> Klagenfurt am Worthersee --> Kranj --> Lubljana --> Postojna --> Rijeka --> KRK alternatywą jest droga z Graz --> Maribor --> Lubljana i dalej tak samo. Proszę o pomoc w tej kwestii
krzkrz napisał(a):Kórnik, Śrem, Gostyń fajnie, ale nie teraz bo jest remont więc odradzam, chyba że masz informację, ze już nie ma remontu, ale 2 tygodnie temu był
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi