FUX napisał(a):Przejdź się do Empiku, kup przewodnik po Cro. Nie wiem, czy lubisz bardziej przyrodę, czy zabytki. Sibenik, Kornati, Krka masz pod bokiem, Paklenica 100km, Trogir, Split kawałek.
Fux
men71 napisał(a):FUX napisał(a):Przejdź się do Empiku, kup przewodnik po Cro. Nie wiem, czy lubisz bardziej przyrodę, czy zabytki. Sibenik, Kornati, Krka masz pod bokiem, Paklenica 100km, Trogir, Split kawałek.
Fux
W zasadzie trochę się już orientuję w okolicy ale nie wiem nic o wycieczkach statkiem.
Anutka2 napisał(a):Przed nami pierwszy pobyt w CRo z dwójką maluchów ( Bilo, Primosten) . Chłopcy w wieku 2 i 5 lat. Czy i jaki polecacie rejs wycieczkowy z Primosten? Obiecałam , że zabiorę ich w taki rejs i słowa trzeba dotrzymać:) Liczę na Was:)
barkley10 napisał(a):Anutka2 napisał(a):Przed nami pierwszy pobyt w CRo z dwójką maluchów ( Bilo, Primosten) . Chłopcy w wieku 2 i 5 lat. Czy i jaki polecacie rejs wycieczkowy z Primosten? Obiecałam , że zabiorę ich w taki rejs i słowa trzeba dotrzymać:) Liczę na Was:)
Za dużo takich wycieczek z Primostenu nie znajdzie.
Na cały dzień to na pewno rejs na wysepki Kornati oraz rejs do wodospadów Krka, ale cena wydaje mi się za wysoka, lepiej wychodzi własny dojazd bo sami decydujecie kiedy kończycie, co robicie itd.
Z tego co kojarzę to jest jeszcze możliwość popłynięcia "stateczkiem podwodnym", rejsik jest dość krótki ale może na pierwszy raz wystarczający.
Anutka2 napisał(a):barkley10 napisał(a):Anutka2 napisał(a):Przed nami pierwszy pobyt w CRo z dwójką maluchów ( Bilo, Primosten) . Chłopcy w wieku 2 i 5 lat. Czy i jaki polecacie rejs wycieczkowy z Primosten? Obiecałam , że zabiorę ich w taki rejs i słowa trzeba dotrzymać:) Liczę na Was:)
Za dużo takich wycieczek z Primostenu nie znajdzie.
Na cały dzień to na pewno rejs na wysepki Kornati oraz rejs do wodospadów Krka, ale cena wydaje mi się za wysoka, lepiej wychodzi własny dojazd bo sami decydujecie kiedy kończycie, co robicie itd.
Z tego co kojarzę to jest jeszcze możliwość popłynięcia "stateczkiem podwodnym", rejsik jest dość krótki ale może na pierwszy raz wystarczający.
dziękuję..a jakie są mniej więcej ceny tych wycieczek.nie mogę znaleźć takiej info...??
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne