Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wycieczki autokarowe-Londyn,itp.

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Krzysiekm
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiekm » 28.11.2004 15:30

Witam
Nie mogę usiedzieć na d..... ;) ciągle mnie gdzieś niesie!
Mam do was wielką prośbę podajci mi namiary na jakieś pewne,dobre i tanie biuro podróży,najlepiej ze stroną internetową,dzięki ,któremu mógłbym teraz zwiedzić Londyn(4-6dni)
Szukałem w necie ale nic ciekawego nie udało mi sie znależć.
Pozdrawiam
sly29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sly29 » 28.11.2004 15:55

Krzysiekm
sprytny sposób podania skąd jesteś:) zmusiłes mnie do odrobiny wysiłku intelektualnego w niedziele :lol: ale już sprawdziłem
Krzysiekm
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiekm » 28.11.2004 16:14

Chyba jesteśmy ziomale co ?? :lol:
sly29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sly29 » 28.11.2004 16:20

dlatego też sprawdzałem bo dane wskazywały na bardzo bliską odległośc :)

moje N 50,17 ; E 18,39
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 28.11.2004 22:45

Krzysiekm napisał(a):Witam
Nie mogę usiedzieć na d..... ;) ciągle mnie gdzieś niesie!
Mam do was wielką prośbę podajci mi namiary na jakieś pewne,dobre i tanie biuro podróży,najlepiej ze stroną internetową,dzięki ,któremu mógłbym teraz zwiedzić Londyn(4-6dni)
Szukałem w necie ale nic ciekawego nie udało mi sie znależć.
Pozdrawiam

Do you speak English?
Jesli tak to jedż liniówką,albo tanią linia lotniczą.NaVictoria Station jest biuro hoteli Bed and Breakfast.Cena spoko.Kup mapę ,przewodnik po Londynie i hulaj dusza.
Krzysiekm
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiekm » 28.11.2004 22:57

Martwie się o nocleg,podobno jest tam teraz mnóswo polaków,którzy szukają pracy.Więc myślałem,że lepiej jako zorganizowany jechać???
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 28.11.2004 23:03

Krzysiekm napisał(a):Martwie się o nocleg,podobno jest tam teraz mnóswo polaków,którzy szukają pracy.Więc myślałem,że lepiej jako zorganizowany jechać???

Polacy jadący na zarobek nie śpią w hotelach Bed and Breakfast ,jest dla nich za drogio.(wynajmują pokoje w ,,polskiej dzielnicy'')
Od 15 funtów ze śniadaniem w takim hotelu.Proste hotele .Pokoje z łazienkami.Blisko metra.Śniadanie kontynentalne,za doplatą angielskie(ale odradzam,chyba ,ze jedno na spróbowanie)
petris
Cromaniak
temat postu

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 30.11.2004 12:48

Swietnie moze mi podpowiecie Mauritius i Madagaskar -wiem samolot chodzi mi o tanie kwatery :twisted: Dlaczego mamy jezdzic tylko do chorwacji :twisted: Petris
platon
Cromaniak
Re: temat postu

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 30.11.2004 12:57

petris napisał(a):Swietnie moze mi podpowiecie Mauritius i Madagaskar -wiem samolot chodzi mi o tanie kwatery :twisted: Dlaczego mamy jezdzic tylko do chorwacji :twisted: Petris

Specjalnie dla Ciebie Petris :lol:
proponuję Madagaskar :wink:

http://www.zomatel-madagascar.com/
duet
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) duet » 30.11.2004 13:18

Do Petris

Pozdrawiam serdecznie
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 30.11.2004 17:29

duet napisał(a):Do Petris

Pozdrawiam serdecznie

:) :)

Pozdrowienia .Jak tam marzenia o wyjezdzie do Chorwacji,czy są już skonkretyzowane?My prawdopodobnie juz nie bedziemy zmieniac miejsc pobytu, tylko autostradami prosciutko do celu.W projekcie zamkniecie sie tym razem, od pobytu na Krku dawno temu, na wyspie,a jej nazwa Hwar. Szukam tylko jakiegos kampingu nad samym morzem,gdzie wynajmuja przyczepy, lub pokoju tez nad samym morzem,poniewaz mamy łódkę no i surfing .MozePOzdrowienia sie spotkamy. Pozdrowienia od męża :D :D :D
duet
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) duet » 30.11.2004 22:20

Petris napisała
Jak tam marzenia o wyjezdzie do Chorwacji,czy są już skonkretyzowane? (...)Moze sie spotkamy. Pozdrowienia od męża

Brak słońca nieuchronnie sprowadza wszystkie myśli do planowania wakacji. Konkretów nie mamy jeszcze żadnych, ale Wasze podpowiedzi są dla nas bardzo ważne. Z tego, jak bywało innymi razy, sądzę,że szczegóły dopracujemy na ostatnią chwilę :oops:
Za pozdrowienia bardzo dziękujemy i mężowi też odwzajemniamy.
Wspaniale,że planujecie następną podróż,...och, ten Mauritius...i ten brak słońca... :lol: 8) Puściły mi nagle wodze fantazji: ...spotykamy sie w przyszłym tygodniu na Mauritiusie...,ach..., ach... :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.12.2004 21:54

sly29 napisał(a):Krzysiekm
sprytny sposób podania skąd jesteś:) zmusiłes mnie do odrobiny wysiłku intelektualnego w niedziele :lol: ale już sprawdziłem

Krzysiekm ...wychodzi mi Pszczyna....(na obrzeżach)....albo mam zły program.... :wink:
Pzdr
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.12.2004 21:57

sly29 napisał(a):dlatego też sprawdzałem bo dane wskazywały na bardzo bliską odległośc :)

moje N 50,17 ; E 18,39

Moje dane z CIA wskazują blisko osiedla Sikornik w Gliwicach....trafiłem Sly?????
Krzysiekm
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiekm » 01.12.2004 22:12

Nie trafiłeś ;) albo zmień mapy;)
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone