MARK1 napisał(a):Ciekawe zdjęcia - bardzo fajne ujęcia Dubrownika
Mam pytanie o wjazd - Ile kosztuje wjazd na górę ? Oczywiście kolejką , nie samochodem
andeo napisał(a):dziękuję Marlee ,CroAna dziękuję,no tylko jeszcze kawałeczek został i wracamy do domu
te kiero tez mi się wydaje,że wycieczka godna polecenia,bo program wg mnie jest super.my byliśmy w sezonie,ale wiem od znajomych i jeszcze z jednego bloga,że taka sama wycieczka poza sezonem,np w czerwcu,wygląda jeszcze lepiej.my nie mieliśmy czasu na płynięcie łodzią w Dubrovniku,a znajomi płynęli,nie byłam w Budvie przywitać się z baletnicą,a można było,w czerwcu sa do dyspozycji często fajniejsze hotele,jednej wycieczce udało się nawet wygospodarować dodatkowy czas na wycieczkę do Szybenika ,poza programem.także wszystko zależy od pilota,od czasu,od korków...Pytałeś jak z czasem...my w kilku miejscach chcielibyśmy mieć go więcej,wiadomo ,ale były cele do zdobycia i trzeba było się tego trzymać,bo większa grupa ok 50os,jak każdy chciałby robić to co chce ,to nic by ze zwiedzania nie było
Także w praktyce wyglądało to tak,że w każdym miejscu spotkanie z przewodnikiem ,spacer z nim ok 1-1,5 godz,a potem tyle samo czas wolny czyli też ok 1 -1,5 godz.wiadomo w Peraście czy Plitvicach więcej czasu,bo na to mieliśmy cały dzień.Plitvice to był nasz najdłuższy przejazd chyba ok 4 godz w autokarze.
banankochan to prawda,teraz już wiem,że można wjechać samochodem,w tym roku będziemy w Dubroviku i chyba właśnie tak zrobimy
andeo napisał(a):emi bardzo mi miło,że się podobało
banankochan zapiszę sobie w notatkach to co napisałeś,gdzieś czytałam,że z parkingiem też nie powinno być problemu tam na górze?
Powrót do Nasze relacje z podróży