andeo napisał(a):Wybieramy się w tym roku do Sarajeva i zastanawiam się czy nas zachwyci,bo po licznych fotkach jakie widziałam to tak sobie mi się podoba
Polecam relację sladami-wojen-od-vukovaru-po-srebrenice-t42668-105.html#p1231654
andeo napisał(a):Wybieramy się w tym roku do Sarajeva i zastanawiam się czy nas zachwyci,bo po licznych fotkach jakie widziałam to tak sobie mi się podoba
andeo napisał(a): Wybieramy się w tym roku do Sarajeva i zastanawiam się czy nas zachwyci,bo po licznych fotkach jakie widziałam to tak sobie mi się podoba
te kiero napisał(a):andeo napisał(a): Wybieramy się w tym roku do Sarajeva i zastanawiam się czy nas zachwyci,bo po licznych fotkach jakie widziałam to tak sobie mi się podoba
Baščaršija
andeo napisał(a):Niby tak,ale jak przeczytałam relację Raul73,to okazuje się ,że Sarajevo to nie tylko fontanna i rynek,tylko,że tam gdzie on dotarł może mi nie starczyć czasu.
andeo napisał(a):O zamieszkach w Sarajevie dziś się dowiedziałam od męża
andeo napisał(a):Dzięki wielkie.Taki standard to ja lubię Co by nie mówić ,piękne miasto.A jak wypada jego porównanie z Sarajevem?