Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wycieczka na Kornati

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kasiula.m
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiula.m » 18.07.2007 07:00

niestety tez jestem na duze NIE, srogo sie zawiedlismy, plynelismy 2 tygodnie temu z Biogroadu statkiem Sangulin- najwieksza firma organizujaca tego typu rejsy- 150 kn/osobe,na inne mniejsze stateczki byly ceny 200-250, rejs dlugi i malo ciekawy-osobiscie to niczego nadzwyczajnego niewidzialam ot takie wysepki jakich tysiace w Chorwacji, strawa beznadziejna- mieso twarde nie do zjedzenia, ryby male- smakowaly jak wedzone makrele podgrzane w mikrofali, napoje jescze gorsze-wino najtansze z Konmzuma..., w 2005 bylismy na podobnym fish pikniku na wyspy Hvar i Bol- bylo o niebo lepiej.
p.s. rzeczywiscie- w prospektach wyglada to o wiele lepiej.
Doctor Wu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Doctor Wu » 18.07.2007 17:51

Płynąłem z Murter statek Barbarinec agencja Murter Kornati. Mam niespełnione inklinacje wodniackie, więc byłem zachwycony. Cena 250kn, obiadek dobry, wino do oporu, laguna wspaniała, krajobrazy też. Wybrałem Murter bo najbliżej wysp, więc dojazd (dla wielu nudny) najkrótszy. Opłynęliśmy klify po stronie zewnętrznej.
r_s_poland
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) r_s_poland » 18.07.2007 21:53

płynąłeś dziś?

było trzęsienie ziemi 5km
na południe - wschód od kornatii
Doctor Wu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Doctor Wu » 19.07.2007 18:04

r_s_poland napisał(a):płynąłeś dziś?

było trzęsienie ziemi 5km
na południe - wschód od kornatii

na szczęście 2 tygodnie temu
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Wycieczka na Kornati - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone