Aldonka napisał(a):tami72 napisał(a):ale Mostar to nie Bosnia...Mostar jest stolica Hercegowiny...pozdrawiam
Mostar jest tylko nieformalną stolicą Hercegowiny. Geograficznie leży w Bośni i Hercegowinie.
tami72 napisał(a):Tylko,ze moj maż urodzil sie niedaleko Mostaru i jest Hercegowcem, a nie Bosniakiem....i sie nie czepiam,tylko pisze,jak jest....pozdrawiam
Bocian napisał(a):Gdzie by nie był, będziemy tam 4 dni w sierpniu
pasażer napisał(a):Bocian napisał(a):Gdzie by nie był, będziemy tam 4 dni w sierpniu
Imprezy w Ali Baba? http://www.bhclubbing.com/club-info,65,ali-baba-pecina
GREG_G napisał(a):waluta marki, ale ja płaciłem za jedzenie i sueveniry euro, wracając do Tucepi, w bosni w sklepie płaciłem też kunami. Dużo knajp przy samym głównym moście, niedrogo, parking? są prywatne między kamienicami, wszędzie prowadzą znaki P, polecam Mostar wspaniałe miasto. Jechalem przez Metkovic, wracałem Medjugorie Ljubuski, korzystałem z mapy, nawigacja nie dawała rady (sygic)
raulinio75 napisał(a):Witam w związku z kolejną wyprawą do Chorwacji planujemy wycieczkę do Mostaru wyjazd z Omis lipiec 2013
Potrzebuję wszelkich przydatnych informacji ziązanych z Mostarem ( trasa, jaką wziac walutę ,ceny, gdzie dobrze zjesć itp)
Z góry dziękuje pozdrawiam
Olisia napisał(a): korzystałem z mapy, nawigacja nie dawała rady (sygic)
Powrót do Bośnia i Hercegowina - Bosna i Hercegovina