Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wybrałem apartman Lora/Pag i Vesna/Rogoźnica - opinie ?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 15.02.2016 17:47

Witam,

Wszystko już mam ugadane ale przed wpłatą zaliczki może coś o nich powiecie ?

Proszę o opinie o tych apartamentach.
1. W mieście Pag, apartament Lora. Parter z ogródkiem. Właścicielka Ivanka Grašo.
2. W Rogoźnicy apartament Vesna ale nie w dzielnicy Lozica tylko ul. Nova VI (w części Crljina). Właściciele Renato i Vesna Saric.

Dziękuję.
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 17.02.2016 11:27

Kurcze szkoda, że brak opinii.
Ok, płacę zaliczki. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 29.02.2016 14:02

Podbijam.
Znacie te apartamenty ?

PS. mogę podać bezpośrednie linki ?
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 25.04.2016 09:01

Wybaczcie, że przypominam ale nie znalazłem nigdzie informacji.
Spróbujmy wrzucić link może to Wam pomoże ?
Proszę o informacje co do tych konkretnych apartamentów, gospodarzy, okolicy, itp.

1. Pag - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
2. Rogoźnica - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Andzia*
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzia* » 25.04.2016 09:35

Też mam na ul VI w Rogoźnicy rezerwację. Doświadczenia nie mam, bo jadę pierwszy raz do Rogoźnicy. Z obserwacji terenu wynika, że jest to spokojna dzielnica. Rano podwożą świeże pieczywo na miejsce - taką mam informację od moich gospodarzy.
slawekkg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekkg » 25.04.2016 15:55

kaeres napisał(a):Wybaczcie, że przypominam ale nie znalazłem nigdzie informacji.
Spróbujmy wrzucić link może to Wam pomoże ?
Proszę o informacje co do tych konkretnych apartamentów, gospodarzy, okolicy, itp.

1. Pag - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Witam. Byłem w Rogoźnicy na tej właśnie ulicy w zeszłym roku w ap. Lilian chyba dwa domy wyżej po prawej stronie. Dzielnica spokojna i cicha tylko na początku się przeraziłem bo do ap. troszkę pod górkę ale mój czterolatek dawał radę. Pierwszy wyjazd wspominam dobrze w tym roku na drugi raz Vodice u Dario. Pozdrawiam Sławek :D
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 27.04.2016 09:53

Jak tam z wjazdem po sam ap ?
Z google street view widzę, że tam miejsca na motorek jest :P
I od ronda w stronę tej dzielnicy to jest jednokierunkowa ?
Jeżeli tak to do centrum trzeba na około jeździć ?
slawekkg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekkg » 27.04.2016 14:32

kaeres napisał(a):Jak tam z wjazdem po sam ap ?
Z google street view widzę, że tam miejsca na motorek jest :P
I od ronda w stronę tej dzielnicy to jest jednokierunkowa ?
Jeżeli tak to do centrum trzeba na około jeździć ?

Witam. Miejsca za dużo nie ma na wjeździe ale ja mondkiem kombi dawałem radę pod górę a w dół trzeba było w lewo na dwa razy. Tylko w lewo bo tak jak piszesz tam jest jednokierunkowa ale do centrum 8-10 min. spacerkiem z dziećmi. A samochodem to tylko jak poza Rogoźnice się wyjeżdżało. Jak coś to pytaj śmiało. Pozdrawiam
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 29.04.2016 10:38

Do najładniejszych plażyczek z całym majdanem plażowym będę musiał samochodem się wybierać bo np. plaża Sepurine jest na drugim końcu miasteczka dlatego pytałem o tą jednokierunkową.
Najbliższy sklep rozumiem, że jest przy rondzie w "centrum" ?
slawekkg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekkg » 29.04.2016 20:06

kaeres napisał(a):Do najładniejszych plażyczek z całym majdanem plażowym będę musiał samochodem się wybierać bo np. plaża Sepurine jest na drugim końcu miasteczka dlatego pytałem o tą jednokierunkową.
Najbliższy sklep rozumiem, że jest przy rondzie w "centrum" ?

Tak najbliższy sklep przy rondzie ale to naprawdę nie jest daleko.
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 23.05.2016 14:30

W sumie lubię wcześnie wstać jak rodzina jeszcze śpi i dylać po pieczywo.
A czy coś wiecie o tym lokum na Pag ?
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 24.07.2016 16:00

Można prosić o zdjęcie plaży najbliższej tej ulicy? czyli na końcu tej ulicy?
Jak Wasze opinie o tej plaży?
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 01.02.2017 14:34

kaeres napisał(a):1. Pag - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Może się komuś przyda
ad.1. WYPAS. dwa osobne pokoje (jakby ktoś z dziećmi jechał bądź 2 pary). Wydajna klima, wifi, łazienka z pralką, TV, kuchnia wyposażona we wszystko co potrzebne do życia. Gospodyni młoda, kumata, mieszka z mężem i synem w tym samym budynku ale nie przeszkadza i jej nie widać dopóki czegoś nie potrzebujemy.
Miejsce po prostu idealne. Wylotowa dróżka do Bosany oraz do drogi wyjazdowej w stronę Novaliji. 5 minut z buta do miasta. Samo lokum z ogromnym tarasem z zadaszeniem, leżakami i grillem.

ad.2. Lokalizacja baardzo spokojna ale daleko z buta do miasta i sklepu. Lokum czyste, meble w kuchni nowe. Wydajna klima ale brak wifi. Mieszkanko malutkie, dwa pokoje, uboga łazieneczka jedna szafa dla wszystkich. Taras wychodzący z salonu nadrabiał wszystko.

Jakby co to możecie pisać priv.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies