Exception napisał(a):Czy komus cojms jeszcze swita?
Świta
informacje-o-miejscowosciach-z-rejonu-zadar-split-t31698.html
+ Kluby
Exception napisał(a):Czy komus cojms jeszcze swita?
Exception napisał(a):Tzn piekne,niezatloczone miasteczko-noca jeszcze sliczniejsze,zwirkowe,duze plaże z praktycznie otwartym morzem i krystaliczna wodą no i jakies gory w krajobrazie.
Exception napisał(a):... Tzn piekne,niezatloczone miasteczko-noca jeszcze sliczniejsze,zwirkowe,duze plaże z praktycznie otwartym morzem i krystaliczna wodą no i jakies gory w krajobrazie.
MariuszDG napisał(a):Witam.
Chciałbym Was prosić o pomoc. Którą miejscowość polecilibyście w pobliżu wyspy KRK (ewentualnie jeszcze gdzieś indziej - myślałem o Rovinj). Wyjeżdżam z okolic Katowic i chcę zrobić max 1000km. Zawsze uderzałem jeszcze niżej w okolice Makarskiej (Drvenik, Brela, Zaostrog, Igrane) ale w tym roku chciałbym żeby jechać krócej i zobaczyć trochę inne regiony. Mała mieścinka , bardziej kameralnie to w moim stylu... żeby nie było ścisku i dziecko mogło swobodnie się poruszać jakaś lodziarnia i mały sklepik
Z góry baaardzo Wam dziękuje za informacje
MariuszDG napisał(a):Witam.
Chciałbym Was prosić o pomoc. Którą miejscowość polecilibyście w pobliżu wyspy KRK (ewentualnie jeszcze gdzieś indziej - myślałem o Rovinj). Wyjeżdżam z okolic Katowic i chcę zrobić max 1000km. Zawsze uderzałem jeszcze niżej w okolice Makarskiej (Drvenik, Brela, Zaostrog, Igrane) ale w tym roku chciałbym żeby jechać krócej i zobaczyć trochę inne regiony. Mała mieścinka , bardziej kameralnie to w moim stylu... żeby nie było ścisku i dziecko mogło swobodnie się poruszać jakaś lodziarnia i mały sklepik
Z góry baaardzo Wam dziękuje za informacje
hncl napisał(a):Dzień dobry,
Po rocznej przerwie ponownie, po raz piąty zamierzamy wybrać się do Chorwacji (połowa czerwca). Zastanawiam się nad miejscowościami niedaleko Splitu: Podstrana / Kastel kambelovac. Którą lepiej waszym zdaniem wybrać?
Może macie jakąś inną ciekawą propozycję. Z racji tego, że żona jest w ciąży warunkiem jest aby miejscowość była niedaleko większego miasta w którym znajduje się szpital (do ok 20 km). Do tej pory byliśmy w Rabac, Pakostane, Baska Voda, Gradac.
Pozdrawiam
hncl napisał(a): Podstrana / Kastel kambelovac. Którą lepiej waszym zdaniem wybrać?
hncl napisał(a):hncl napisał(a):
Może macie jakąś inną ciekawą propozycję. Z racji tego, że żona jest w ciąży warunkiem jest aby miejscowość była niedaleko większego miasta w którym znajduje się szpital (do ok 20 km). Do tej pory byliśmy w Rabac, Pakostane, Baska Voda, Gradac.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne