lukasz22i napisał(a):Zła wiadomość - jeszcze nie wybrałem a urlop za 1.5 miesiąca.
Dobra - mam na oku:
- miasto Krk
- miasto Baska na Krk
- Crikvenica
- Pakostane
- Vodice
- Tribunj
- Podgora
Co wybrać....help me!
Mikromir napisał(a):Ogólnie to ciężko, żeby były zabytki i nie było za dużo ludzi. No i Makarska Riwiera raczej nie słynie z zabytków czy starówek, bardziej z plaż i widoków...
Z podanych miejscowości ewentualnie kryterium zabytków może spełniać Omiš (np. twierdza), nie wiem jak tam z ludźmi.
TabalugaPL napisał(a):Witam. Wybieram się z rodzicami oraz siostrą, z nami również jadą wujkowie z dziećmi. Planowany wyjazd to 12 sierpnia i na tydzień. W 2016r byliśmy w Primosten i spodobało mi się ale może to też ze względu że 1 raz zagranicą na wakacjach(500+ ) Fajne miasteczko, jest gdzie wyjść na spacer wieczorem, plaża również całkiem fajna, nie za dużo ludzi ale też nie za mało W tym roku mamy do wyboru Makarską, Brela oraz chciałbym promem na wyspę Brac. Czy są to o wiele lepsze miejscówki niż Primosten? Po prostu żeby były piękne widoki, fajna plaża no i w miarę najlepiej jakieś małe miasteczko np jak Primosten
TabalugaPL napisał(a): A do Breli jest 20km, warto tam chociaż na 1 dzień podjechać po prostu na plaże? Jakie tam widoki są?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne