kaeres napisał(a):Nie masz lepszych i bardziej atrakcyjnych możliwości wzdłuż całego chorwackiego wybrzeża ?
Co zamierzacie robić na urlopie ?
A gdzie polecasz? I czy ryzykować bez rezerwacji przełom lipca i sierpnia?
burbeta napisał(a):Aaa, będąc na Korculi koniecznie odwiedźcie Proizd.To istny raj na ziemi- ciepła i chyba najczystsza woda w Adriatyku jaką widziałam
Na zachętę :
matti8 napisał(a):Witam Forumowiczów,
Jaką destynację polecacie? Póki co rozważamy Omnis albo Baska Voda, ale jesteśmy otwarci na propozycje.
Z góry dziekuje i pozdrawiam!
Janusz Bajcer napisał(a):matti8 napisał(a):Witam Forumowiczów,
Jaką destynację polecacie? Póki co rozważamy Omnis albo Baska Voda, ale jesteśmy otwarci na propozycje.
Z góry dziekuje i pozdrawiam!
Witam.
Omiš (nie Omnis) i Baška Voda - OK, tylko trochę krótko jak ma być zwiedzanie i plażowanie.
shrek napisał(a):shrek napisał(a):shrek napisał(a):Jak co roku staję przed wyborem, którą miejscowość wybrać ?
Do tej pory byliśmy w Tucepi, Podgora, Brela, Gradac
Wszystkie te miejscowości spełniały nasze wymagania, czyli obowiązkowo deptak wzdłuż plaży że straganani i sklepikami, knajpki i bary, aby było gdzie posiedzieć wieczorami.
No i oczywiście góry i morze.
Czy znajdę jeszcze coś podobnego ?
Nadal szukam odpowiedniego miejsca.
lukasz22i napisał(a):Zła wiadomość - jeszcze nie wybrałem a urlop za 1.5 miesiąca.
Dobra - mam na oku:
- miasto Krk
- miasto Baska na Krk
- Crikvenica
- Pakostane
- Vodice
- Tribunj
- Podgora
Co wybrać....help me!
Y00PAY napisał(a):Witam Cromaniaków
Potrzebuje pomocy w kwestii wyboru miejsca na północy. Do tej pory jeździłem tylko na południe (Makarska, Tucepi 2x) i takie miejscowości preferuje
Tym razem chce pojechać bliżej, czyli samiutka północ i teraz tak:
- zależy mi na plaży a'la Makarska lub Tucepi, czyli w miarę długie (nie 200-300 metrowe) i łagodne (zeby nie bylo pełno skał)
- długie promenady zeby nadawaly sie na spacer (czyli takie wzdłuż linii plażowej - idealny przykład Tucepi)
- miasteczko, w którym jest gdzie wyjść (nie 10-15 budynków na krzyż), ale niekoniecznie tak duże jak Makarska
Janusz Bajcer napisał(a):lukasz22i napisał(a):Zła wiadomość - jeszcze nie wybrałem a urlop za 1.5 miesiąca.
Dobra - mam na oku:
- miasto Krk
- miasto Baska na Krk
- Crikvenica
- Pakostane
- Vodice
- Tribunj
- Podgora
Co wybrać....help me!
Wszystko co masz na oku - dobre.
Jak chcesz coś ma wypaść - to Crikvenica.
Jak oko nie wie co wybrać - przeprowadź losowanie.
lukasz22i napisał(a):Zła wiadomość - jeszcze nie wybrałem a urlop za 1.5 miesiąca.
Dobra - mam na oku:
- miasto Krk
- miasto Baska na Krk
- Crikvenica
- Pakostane
- Vodice
- Tribunj
- Podgora
Co wybrać....help me!
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne