burbeta napisał(a):Witam,dołączę do dyskusji, my byliśmy u Lukrić w 2015 roku, fantastyczne miejsce. Też myśleliśmy,że plażyczka pod domem będzie tylko poranno-wieczorną:) Jednakże ta w centrum była dość daleko a dzieciaki uwielbiały skakać do wody z pomostu.
Polecam Prizbę , faktycznie w 2015 roku Korcula (wyspa) miała ceny dużo niższe niż na kontynencie.Stąd nasz wybór.
I koniecznie zaopatrzcie się w raida- było dużo komarów....tak,tak-nigdzie więcej ich nie spotkaliśmy w takich ilościach jak tam
radekW napisał(a):Witam wszystkich . Wybieramy się 10.06 do Chorwacji po raz trzeci (2+ 4 lata). Do tej pory dwukrotnie byliśmy w Zaton Holiday Resort w domkach kempingowych. Okolica super i polecamy wszystkim, długa piaszczysta plaża, łagodne zejście do wody, świetny odnowiony w 2017r basen (w 2016 wygląd był słaby), dużo atrakcji dla dzieci.
Chcę odmiany, żonie i dziecku wszystko jedno aby nie gorzej niż tam .
Co możecie polecić, najlepiej z namiarem na nocleg. Moje oczekiwania super widoki, bez większych tłumów, blisko do plaży (kamyczki, żwirek, piasek z łagodnym zejściem do wody), apartament, domek kempingowy. Przewidziany budżet na noclegi to max 200zł doba, czym taniej tym lepiej oczywiście.
lukasz22i napisał(a):Też szukam pomysłu na miejsce ale pomysłów brak. Albo kiepskie plaże, albo "nudy" na wsi, tam komary, tu brudna woda, klimatu brak...sam nie wiem ale nie pojadę po raz 5-ty do Primosten, chyba...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne