VONPLES napisał(a):ANDREW1969 napisał(a):Witam , Dzień dobry . Zarejestrowałem się ponieważ jest tutaj KOPALNIA wiedzy , a że zakochaliśmy się po pierwszym naszym pobycie 2 tyg na Istrii ( FASANA ) , i nie straszne nam 13 h w samochodzie , a nie straszne nam jechać I szy raz sami i tak dalekooo to w tym roku również muszą być wakacje życia w Chorwacji. Nasza rodzinka to 2 + 2 ( 4 i 12 )
Czytam i czytam i szukam POMOCY , bo Istria super a napatrzyliśmy się na okolice Makarskiej i taka decyzja ...ale !
Nie lubimy tłoku , super mieć już teraz parę adresów sprawdzić na google gdzie co jak , znać +/- cenę z ub. roku ( Fasana doba 45 EU od 28 czerwca do 13 lipca 17.) , kwaterka do 300 m od plaży , bo my wolimy plażing i ew. jakieś statki w okolicy , Park etc .
Wierzę w POMOC , co ułatwi decyzję czy sama Makarska czy coś o 100 km bliżej , wolimy ląd a nie wyspę , na wyspę możemy się wycieczkować......
POMOŻECIE?????
Pozdrawiam Andrzej
...a ja Podace (7 urlopów).....szukaj wątków na forum o Podacy
Podace ile km za Makarską ??? Myślałem żeby "coś" przed Makarską , kurde za duży wybór , miałby ktoś konkretną kwatere dla 2+2 , z parkingiem i ładnym zejściem na plażę? wyjeżdżamy ok 24-25 czerwiec ? 15 -18 dni