badboytcz napisał(a):na 99% 24/25.08-7/8.08
Czas zaczął płynąć wstecz...?...
DagmaraLijewska napisał(a):Witajcie. Jeśli powtarzam wątek prosze o link jakis z odpowiednim postem 30.08.2018- 10.09.2018 mamy zamiar wybrać się (już z Mężem ) na podróż poślubną. Jako środek transportu na 90% wybieramy samolot. Jesli chodzi o rejon Chorwacji zalezy Nam na tym najbardziej ciepłym, tropikalnym (palmy itp). Jakie miasta ( takie w których mozna odpoczac, troche pozwiedzac ), miejsca (apartamenty ) możeice polecic? Dziękuje z góry za pomoc.
ps. trocha chaotyczny post ale pierwsza taka podróż nie wiem jak sie do tego zabrać ))
chwileulotne85 napisał(a):Hej wszystkim!!
Szukamy jakiegoś noclegu w Cro w terminie 02.06-16.06, czyli absolutny początek sezonu.
Jedziemy dwoje dorosłych i córka 3 lata i 8 miesięcy w czasie pobytu. Wahamy się między trzema miejscami, tj. Brela, Baska Voda i Makarska.
badboytcz napisał(a):Mikromir napisał(a):badboytcz napisał(a):na 99% 24/25.08-7/8.08
Czas zaczął płynąć wstecz...?...
2018r.
DagmaraLijewska napisał(a):Witajcie. Jeśli powtarzam wątek prosze o link jakis z odpowiednim postem 30.08.2018- 10.09.2018 mamy zamiar wybrać się (już z Mężem ) na podróż poślubną. Jako środek transportu na 90% wybieramy samolot. Jesli chodzi o rejon Chorwacji zalezy Nam na tym najbardziej ciepłym, tropikalnym (palmy itp). Jakie miasta ( takie w których mozna odpoczac, troche pozwiedzac ), miejsca (apartamenty ) możeice polecic? Dziękuje z góry za pomoc.
ps. trocha chaotyczny post ale pierwsza taka podróż nie wiem jak sie do tego zabrać ))
chwileulotne85 napisał(a): a ja nie wiem na co się zdecydować.
NataliaSze napisał(a):W lipcu wybieramy się pierwszy raz do Chorwacji 2+2. dzieci 5 i 7 lat. Wybraliśmy miejscowość Petrcane. Jedziemy na 9 dni. Czas zawsze spędzamy pół dnia na plaży, drugie pół zwiedzamy. Każdy dzień gdzie indziej. Nie chcemy kilku godzin w jedną stronę spędzać w aucie więc zasięg ograniczyliśmy pomiędzy wyspą Pag a Pakstane. Zarys planu już mniej więcej mam. (wyspy, Pag, Nin, Vir, Zadar, Pakostane). Cały czas wertuję forum. Odnośnie na temat wymienionych miejscowości mam już informacje. Teraz plan chcę ułożyć w zgrabną całość, ale liczę na to, że może Wy możecie coś ciekawego jeszcze polecić. Lubimy spacerować wąskimi uliczkami, nurkować aktywnie spędzać czas, zwiedzać. Nastawiamy się głównie na to. Z góry dziękuję za udzielenie informacji
NataliaSze napisał(a): Wędrówki górskie lubmy ale strasznie boję się pełzających gadów A z moim szczęściem ich pewnie mnóstwo zobaczę, więc wędrówki górskie odpadają. A czy w okolicach znajdują się jakieś klify czy to nie ten rejon???
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne