Casian napisał(a):Napiszcie mi który rejon Rogożnicy (ulice) trzeba brac pod uwagę aby być w miarę blisko tych plaż i deptaku ? Czy Rogoznica ma teren płaski czy pagórkowaty ?
https://loverogoznica.eu/pl/
Casian napisał(a):Napiszcie mi który rejon Rogożnicy (ulice) trzeba brac pod uwagę aby być w miarę blisko tych plaż i deptaku ? Czy Rogoznica ma teren płaski czy pagórkowaty ?
Casian napisał(a):Witam
Szukam pomysłów na wakacje 2018 rok. Może podpowiecię coś bo im więcej czytam i oglądam tym co raz głupszy jestem. Jest parę zależnych, mianowicie, pobyt z dziećmi więc plaża żwirowa z łagodnym zejściem, deptak aby móc wieczorami uskuteczniać spacery z dziećmi, jakieś knajpki aby było gdzie piwo i kolacje zjeść. Niestety byłem juz w kilku miejscach a nie chciałbym czegoś powtórzyć. Do tej pory zwiedziłem..
* Baska Krk
* Pakostane
* Tribunj, Vodice, Srima
* Primosten
* Trogir, okrug gornij i donji
* Spli
* Omis
* Brela, Baska Voda, Makarska , Tucepi
* Celina, lova Rogoznica
Myślałem nad Bibinje, Sukosan, Rogoznica, Podstrana, wyspa Rab, Pag ale nie wiem która z tych miejscowości spełniła by moje oczekiwania. Z góry dziękuję na każdą informacje.
badboytcz napisał(a):Ja w podobnym terminie wybieram się z dziewczyną i znajomymi do Chorwacji również 1 raz, od kilku dni wertuje, przekopuje fora posty galerie i wybór padł na Riwierę Makarską, jest przepiękna, w okolicy pełno pięknych plaż, promenad, miejsc do których możecie zawędrować.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne