Mikromir napisał(a):rufus295 napisał(a):No przecież że Peljesac
Aaaa... no to zdecydowanie można podciągnąć pod tą lepszą część.
Peljesac jest fajny tylko czemu jest tam tak dalekooooo!
Mikromir napisał(a):lotnikwsk napisał(a):pablos77 napisał(a): Była już Brela, Podaca, Podgora, co teraz polecacie. Proszę o propozycje
Wyspy
Tak.
pablos77 napisał(a):Mikromir napisał(a):lotnikwsk napisał(a):pablos77 napisał(a): Była już Brela, Podaca, Podgora, co teraz polecacie. Proszę o propozycje
Wyspy
Tak.
Proszę polecic najlepsze lokalizacje:) jesli chodzi o Wyspy
amatus1 napisał(a):Povlje i mnie kusi jednak specyficzne plażę trochę mnie zniechęcają, przyzwyczailiśmy się do sosnowego cienia
pablos77 napisał(a):Proszę polecic najlepsze lokalizacje:) jesli chodzi o Wyspy
Casian napisał(a):Myślałem nad Bibinje, Sukosan, Rogoznica, Podstrana, wyspa Rab, Pag ale nie wiem która z tych miejscowości spełniła by moje oczekiwania. Z góry dziękuję na każdą informacje.
piekara114 napisał(a):Casian napisał(a):Myślałem nad Bibinje, Sukosan, Rogoznica, Podstrana, wyspa Rab, Pag ale nie wiem która z tych miejscowości spełniła by moje oczekiwania. Z góry dziękuję na każdą informacje.
Jeśli chcesz choć trochę klimaciku to odpuść Bibinje, Sukosan i Podstranę. Podstrana to domy wzdłuż ulicy, część pod górkę i wieczny korek na głównej ulicy.
Na Pagu to w Pagu pospacerujesz. Wyspy Rab nie znam, ale wygląda ciekawie. Rogoznicę polecam.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne