Dareek87 napisał(a):te kiero napisał(a):Dareek87 napisał(a):Witam wszystkich mam prośbę wybieram się w przyszłym roku pierwszy raz do Chorwacji i nie wiem na co się zdecydować,biorę pod uwagę Riwierę Makarską ponieważ jestem fanem gór a w tamtym rejonie ich nie brakuje a góry połączone z morzem to już bajka,planuje jechać w połowie czerwca na 12 dni z żoną i dwójką dzieci wiek 7lat i 1,5,interesuje nas miejsce gdzie są ładne plaże,sporo knajpek,mile widziane atrakcje dla dzieci, jakaś fajna długa promenada i mile widziany rejs z danej miejscowości na wyspę Hvar którą chcielibyśmy zobaczyć.z relacji znajomych najbliżej mi do wybrania Baśki Vody lub Tucepi bo do samej Makarskiej nie jestem przekonany bo chyba najtłoczniej.bardzo proszę o porady bo pomimo studiowania ostatnio tego forum to jestem nadal zielony a wiem że jest tu wielu ekspertów
najpewniej właśnie BV lub nawet Brela z dzielnicą Soline, w sensie, żebyście mieli sporo knajpek, jest długa na kilka km promenada, plaże rewelacyjne a i rejs na Hvar czy Brać się znajdzie, choć rejsy w tym okresie pewniejsze z BV
Dzięki to w takim razie obadam też Brele bo jej do tej pory nie brałem pod uwagę,ciągnie mnie do BV bo kilku znajomych polecało tyle że też podobno mnóstwo ludzi ale pewnie w całej Riwierze tak jest.ale jadę też przed szczytem sezonu to może będzie trochę luźniej
jakby co to TU masz zbiór info z forum o Breli