PO długiej lekturze forum, wpisów, opini wybrałam 5 miesjcowości, które wg.Was warto wybrać:
1. Omis
2. Primosten
3. Caska
4. Fazana
5. Nin
Urlop z dwójką dzieci (8 i 4 lata)
zależay nam na plaży, fajnej bazie wypadowej
jedziemy w 2 połowie lipca
grzegorz73 napisał(a):Witam ja w tym roku do miejscowości Ražanač jadę ze znajomymi
Proszę o jakieś info.może ktoś był
DorotaF napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):DorotaF napisał(a):Witam.
Witam.
Posty przeniesione do istniejącego wątku, proszę nie zakładać nowych.
Tak przepraszam. Zaczynałam na tym forum i byłam pewna, że zakładam nowy wątek. Nawet napisałam to 2 razy bo będąc pewna że założyłam nowy wątek nie mogłam go znaleźć.
maniust napisał(a):Ja do Tucepi mógłbym jechać w tym roku jeszcze raz , po raz trzeci , dla mnie to jest strzał w setkę , ale moja małżonka już nie chce do Tucepi .
W BV nie byłem , znam tylko z camerki livecamcroatia , ale widoki , jeśli chodzi o góry i morze to podobne.
W Tucepi zdecydowanie dłuższa plaża , ale obawiam się że w sezonie tak samo ludż na ludziu jak w BV.
My jeździmy zawsze we wrześniu.
silllky napisał(a):maniust napisał(a):Ja do Tucepi mógłbym jechać w tym roku jeszcze raz , po raz trzeci , dla mnie to jest strzał w setkę , ale moja małżonka już nie chce do Tucepi .
W BV nie byłem , znam tylko z camerki livecamcroatia , ale widoki , jeśli chodzi o góry i morze to podobne.
W Tucepi zdecydowanie dłuższa plaża , ale obawiam się że w sezonie tak samo ludż na ludziu jak w BV.
My jeździmy zawsze we wrześniu.
Witam, czy mogę prosić jakieś namiary na noclegi w Tucepi
dzięki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
edzia217 napisał(a):W tym roku po raz czwarty z rzędu planujemy z rodzinką pojechać do Chorwacji. Za pierwszym razem byliśmy w Omisiu i okolice Omisia nas urzekły Drugim razem postawiliśmy na Riwierę Makarską i Drasnice. A po raz trzeci byliśmy tydzień w Drasnicach i tydzień w Bibinje. W tym roku również chcielibyśmy pojechać tydzień do Drasnic, ale nurtuję mnie gdzie pojechać na kolejny tydzień... Zastanawiałam się nad Półwyspem Peljesac, ale jakoś nie mogę sobie tam znaleźć miejscowości ani apartamentu. Może macie mi to zaproponowania jakąś fajną miejscowość, niekoniecznie musi być na Peljesacu
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne