DorotaF napisał(a):Witam.
Marco55 napisał(a):Anakin chwali Primosten, ale zamieszcza zdjecie z Breli.
anakin napisał(a):Mikromir napisał(a):anakin napisał(a):Do Breli mnie nawet wołami nie zaciągniesz.
Och anakin, dlaczego?... Przecież tam tak... urokliwie...
No i skały rodzą drzewa.
Pomysł powstał po tym jak ceny wycieczek z biur podrózy powalily nas na kolana i niestety nie możemy sobie na tak krótki czas pozwolic na taką kwotę.
Lubimy miejscowości które nie są dziurami ale też nie maksymalnie tłoczne jak np. Mielno czy władysławowo w Polsce
sneer napisał(a):
Nie wiem jaki dokładnie budżet masz zaplanowany, ale moim zdaniem, rodzina 2+2, w szczycie sezonu, w jakimś atrakcyjniejszym miasteczku w Cro, jadąca samochodem "na własną rękę", nie wyda jakoś drastycznie mniej niż jadąc z biurem podróży (a może i więcej, jeśli lubicie codziennie biesiadować w knajpach i zwiedzać).
kanarowski napisał(a):To zależy. Moi znajomi 2+2 wykupili wczasy w biurze podróży w szczycie sezonu w okolicy Zadaru. Za nocleg na 7 dni bez wyżywienia i z własnym dojazdem w biurze podróży zapłacili 6000 zł. W tym terminie kwatery idzie znaleźć za połowę tej kwoty.
DorotaF napisał(a): Możecie mi coś podsunąć, podpowiedzieć, znacie może namiary na fajną kwaterę. Proszę o pomoc może jakoś będzie mi łatwiej podjąc decyzje i znaleźć coś fajnego!
DorotaF napisał(a):Piszę do Was z prośba i nadzieja, że mi pomożecie, rozjaśnicie umysł i doprecyzujecie moja niewiedzę. Kilka dni temu zrodził się w nas pomysł spędzenia tegorocznego urlopu na Chorwacji.
Janusz Bajcer napisał(a):DorotaF napisał(a):Witam.
Witam.
Posty przeniesione do istniejącego wątku, proszę nie zakładać nowych.
grzegorz73 napisał(a):Witam ja w tym roku do miejscowości Ražanač jadę ze znajomymi
Proszę o jakieś info.może ktoś był
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne