Jetsem zielona - POMÓŻCIE :)
napisał(a) DorotaF » 26.01.2017 13:43
Piszę do Was z prośba i nadzieja, że mi pomożecie, rozjaśnicie umysł i doprecyzujecie moja niewiedzę. Kilka dni temu zrodził się w nas pomysł spędzenia tegorocznego urlopu na Chorwacji. Pomysł powstał po tym jak ceny wycieczek z biur podrózy powalily nas na kolana i niestety nie możemy sobie na tak krótki czas pozwolic na taką kwotę. Stąd taki pomysł, oczywiścię znajomi którzy choc raz tam byli nas namawiają. Od ilku dni czytam i jestem zielona, jaka miejscowość wybrać a nawet który region. Jedziemy w czwórkę, z dwójką dzieci: 4 i 8 lat. Z racji, że czterolatka troche marudna myślalam o krótszej drodze czyli o Istrze, ale koleżanka mówi, że tam może być zimno i klimat jest ostrzejszy. Piszą, że południe jest barzdiej urokliwe i piękniejsze. Jedziemy, musimy z racji na wakacje dzieci, w szczycie sezonu czyli dwa ostatnie tygodnie licpa. Chcielibyśmy coś zobaczyć, ale także i chyba najbardziej zależy nam na plaży i na tym by dzieci mogły się kąpac i pływać w morzu. Lubimy miejscowości które nie są dziurami ale też nie maksymalnie tłoczne jak np. Mielno czy władysławowo w Polsce. Wiem wiem porównanie żadne ale chodzi o natłok ludzi
Możecie mi coś podsunąć, podpowiedzieć, znacie może namiary na fajną kwaterę. Proszę o pomoc
może jakoś będzie mi łatwiej podjąc decyzje i znaleźć coś fajnego!