Michał0404 napisał(a):Nin mam zamiar również potraktować jak beze wypadowa na Pag Split oraz Dubrownik.
Zdecydowanie lepsze rozwiązanie. Warto pomyśleć o odwiedzeniu Sibenika, bardziej klimatyczne miasto (wg mnie) niż Split.empire13 napisał(a):Pag jako miejsce wypadowe a Nim jako jednodniowa wycieczka.
piekara114 napisał(a):Warto pomyśleć o odwiedzeniu Sibenika, bardziej klimatyczne miasto (wg mnie) niż Split.
Michał0404 napisał(a):Mogą Państwo polecić jakas spokojna mała miejscowaść typu Senj
Bylem tam ostatnio i bardzo mi się spodobało .W szczególnośći spokój i brak tłumów
marekkowalak napisał(a):Michał0404 napisał(a):Mogą Państwo polecić jakas spokojna mała miejscowaść typu Senj
Bylem tam ostatnio i bardzo mi się spodobało .W szczególnośći spokój i brak tłumów
Ale w jakim regionie Chorwacji? Bo to ma dość duże znaczenie
empire13 napisał(a):Nie ma odpowiedniego tematu to tutaj zapytam.
1. Makarska we wrześniu (początek miesiąca i środek miesiąca) jest nadal zatłoczona (wiem, pojęcie względne)?
2. Czy pozostałe miejscowości na Riwierze Makarskiej (czyli od Breli do Gradaca) mają coś ciekawego do zaoferowania, poza plażami i widokiem na Biokovo? Makarska ma starówkę, Brela słynny kamień (no i znalazłem tam świetny Prošek). Coś poza tym?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne