coco jumbo napisał(a):Cześć! Znowu mam dylemat i pytanie do aktywnych rowerowo. W sobotę zaczynam trochę urlopu i chcę się wybrać z rowerami do cro ale nie mam pomysłu gdzie. W czerwcu zjeździłam Korcule, było super ale czasem te górki mnie niszczyły. Jaki rejon byście polecili żeby było gdzie pojeździć pozwiedzać miasteczka w interiorze poleżeć na plaży i fajnie odpocząć? Nie wiem czy Riviera Makarska rowerowo ma sens? Byłam w Tucepi ale nie kojarze zeby tam gdzieś się dało jeździć rowerem. Hvar chyba też północny jak już bo na południowej stronie chyba gorzyscie z tego co pamiętam nie? Może byście polecili jakiś fajny rejon bo czasu do namysłu nie za wiele Nie mam elektryka ale coś tam siły jeszcze w nogach mam.
piekara114 napisał(a):A nie dostałeś przez żonę przegłosowany i inny kraj miał być
SebastianM napisał(a):piekara114 napisał(a):A nie dostałeś przez żonę przegłosowany i inny kraj miał być
Zostałem szukam argumentów, żeby zmieniły dziewczyny zdanie ....tonący brzytwy się chwyta .
dids76 napisał(a):SebastianM napisał(a):piekara114 napisał(a):A nie dostałeś przez żonę przegłosowany i inny kraj miał być
Zostałem szukam argumentów, żeby zmieniły dziewczyny zdanie ....tonący brzytwy się chwyta .
A mnie się w tym roku udało żonę namówić na jesienna Chorwację zamiast corocznego Pobierowa
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne