I Rogoznica i Primosten ma swoich zwolenników.
Osobiście mi bardziej spasowała Rogoznica, jak bylam z 13 lat temu była bardziej kameralna od Primosten i to mi bardziej odpowiadało.
empire13 napisał(a):A jeśli bierzesz pod uwagę Primosten to może rozważ też Rogoznicę.
Zastanawiałem się nad nią. Która z tych dwóch miejscowości robi większe wrażenie?
empire13 napisał(a):marekkowalak napisał(a):rótki spacer po "starówce" (o ile to można tak nazwać) i tyle.
Jeśli to jest ta jedna uliczka koło kościoła to słabo
marekkowalak napisał(a):empire13 napisał(a):marekkowalak napisał(a):rótki spacer po "starówce" (o ile to można tak nazwać) i tyle.
Jeśli to jest ta jedna uliczka koło kościoła to słabo
Dokładnie tak - Rogoźnica nie ma klasycznej starówki, stąd cudzysłów.
Jeśli chcesz pospacerować po klasycznej starówce, to trzeba do Primošten. Jedna z ładniejszych w Chorwacji.
amatus1 napisał(a):Nie, Primosten a Rogoznica to kompletnie inna liga oczywiście na korzyść Primosten:)
SebastianM napisał(a):amatus1 napisał(a):Nie, Primosten a Rogoznica to kompletnie inna liga oczywiście na korzyść Primosten:)
Zgadzam się, podoba mi się plaża na cyplu, z laskiem, gdzie można cień znaleźć..... moje zdjęcie profilowe jest z Primosten .
amatus1 napisał(a):SebastianM napisał(a):amatus1 napisał(a):Nie, Primosten a Rogoznica to kompletnie inna liga oczywiście na korzyść Primosten:)
Zgadzam się, podoba mi się plaża na cyplu, z laskiem, gdzie można cień znaleźć..... moje zdjęcie profilowe jest z Primosten .
Zdjęcie profilowe ok ale tło mi się osobiście nie podoba, nie lubie komercyjnych plaży, zmąconej wody bez ciekawych miejsc do snurkowania...
Gustuję bardziej w takich plażach jak poniżej:
amatus1 napisał(a):Nie, Primosten a Rogoznica to kompletnie inna liga oczywiście na korzyść Primosten:)
amatus1 napisał(a):tło mi się osobiście nie podoba, nie lubie komercyjnych plaży, zmąconej wody bez ciekawych miejsc do snurkowania...
Gustuję bardziej w takich plażach jak poniżej:
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne