toniq napisał(a):Witam serdecznie,
Który rejon polecacie na pierwszy wyjazd z 4 dzieci? Od maluchów po nastolatków (4-13 lat). Najbardziej zależy nam na plaży, oraz braku tłumów. Człowiek jednak chce wieczorem chwilę odpocząć. Dobrze, aby plaża była jednak odrobinę szersza i nie zatłoczona. Oczywiście wszelkie betony i strome wejścia do wody odpadają.
piekara114 napisał(a):Pakostane - wg mnie ma jedną z brzydszych plaż w Chorwacji. W samym miasteczku nic nie przyciąga oka. Jedyny plus to położenie do zwiedzania.
A podczas 14 wyjazdów trochę widziałam.
toniq napisał(a): Nie chciałbym się zrazić podczas pierwszego wyjazdu..., z drugiej strony dotychczas był Bałtyk.
Wolałbym uniknąć miejsc z niezliczoną liczbą straganów i innych tego typu atrakcji. Zależy mi na ciszy i spokoju z niezatłoczoną plażą. Może masz w swoich zasobach jakąś miejscówkę godną polecenia?
toniq napisał(a):Wolałbym uniknąć miejsc z niezliczoną liczbą straganów i innych tego typu atrakcji. Zależy mi na ciszy i spokoju z niezatłoczoną plażą. Może masz w swoich zasobach jakąś miejscówkę godną polecenia?
Trajgul napisał(a):toniq napisał(a):Wolałbym uniknąć miejsc z niezliczoną liczbą straganów i innych tego typu atrakcji. Zależy mi na ciszy i spokoju z niezatłoczoną plażą. Może masz w swoich zasobach jakąś miejscówkę godną polecenia?
Niezatłoczone plaże to prędzej gdzieś na wyspach. Może małe miejscówki Riwiery Omis: Lokva Rogoznica, Mimice, Marusici, Pisak lub Riwiery Makarskiej np. Promajna.
Trajgul napisał(a):toniq napisał(a):Wolałbym uniknąć miejsc z niezliczoną liczbą straganów i innych tego typu atrakcji. Zależy mi na ciszy i spokoju z niezatłoczoną plażą. Może masz w swoich zasobach jakąś miejscówkę godną polecenia?
Niezatłoczone plaże to prędzej gdzieś na wyspach. Może małe miejscówki Riwiery Omis: Lokva Rogoznica, Mimice, Marusici, Pisak lub Riwiery Makarskiej np. Promajna.
toniq napisał(a):A Povljana? Plaża Povljana niby piaszczysta, ale jakoś, przynajmniej ze zdjęć nie zachwyca. Może ktoś był i widział na żywo?
toniq napisał(a):Witam serdecznie,
Który rejon polecacie na pierwszy wyjazd z 4 dzieci? Od maluchów po nastolatków (4-13 lat). Najbardziej zależy nam na plaży, oraz braku tłumów. Człowiek jednak chce wieczorem chwilę odpocząć. Dobrze, aby plaża była jednak odrobinę szersza i nie zatłoczona. Oczywiście wszelkie betony i strome wejścia do wody odpadają.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne