Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wybór miejscowości - dokąd jechać?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
empire13
Cromaniak
Re: Jaką miejscowość wybrać

Nieprzeczytany postnapisał(a) empire13 » 21.07.2021 13:29

Na wyspie Pag jest mnóstwo pięknych plaż więc codziennie można na inną pojechać.
A jeśli chodzi o wieczorne spacery to wg mnie najlepsza miejscowość to miasto Pag.
Luki88
Globtroter
Re: Jaką miejscowość wybrać

Nieprzeczytany postnapisał(a) Luki88 » 21.07.2021 21:56

Pag jest naprawdę do polecenia zwiedziłem sporo kilka razy,plaże piękne klimat księżycowy Lun obowiązkowo w zachód słońca 8)
Novalja przyciąga jak magnes plaża obowiazkowo Rucica + Life on Mars Trail Metajna +Beritnica Beach :hut:
AsiaZ
Autostopowicz
Re: Wybór miejscowości - dokąd jechać.

Nieprzeczytany postnapisał(a) AsiaZ » 29.07.2021 13:26

Witam serdecznie,
chciałabym dowiedzieć się od bardziej doświadczonych czy znajdę miejscowość podobną do Rogoznicy. Byłam dwa razy i czegoś podobnego szukam. A konkretnie odpowiadała mi ilość turystów, mieszkałam na części lądowej z dala od ruchliwych ulic, wkoło raczej niskie i kameralne zabudowania, blisko do plaży z prysznicami (Put Sepurine), a wieczorkiem spacer na półwysep z klimatycznymi uliczkami, knajpkami i koncertami na małym placyku :)
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 29.07.2021 13:30

AsiaZ
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) AsiaZ » 29.07.2021 13:50

Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Widziałam te posty i nie dają odpowiedzi na moje pytanie. Pierwszy post urywa się bez konkretów, a drugi to informacje o Rogoznicy, a ja szukam innej miejscowości podobnej do Rogoznicy. Może ktoś podzieli się taką wiedzą?
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 29.07.2021 14:27

AsiaZ napisał(a):Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Widziałam te posty i nie dają odpowiedzi na moje pytanie. Pierwszy post urywa się bez konkretów, a drugi to informacje o Rogoznicy, a ja szukam innej miejscowości podobnej do Rogoznicy. Może ktoś podzieli się taką wiedzą?

Rogoznica to taka Polska Ustka, może w takim razie Omis?
AsiaZ
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) AsiaZ » 29.07.2021 14:34

Chodzi mi po głowie Omis - wezmę pod uwagę. Dziękuję :)
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 29.07.2021 14:36

AsiaZ napisał(a):Chodzi mi po głowie Omis - wezmę pod uwagę. Dziękuję :)

W Omis bywamy czesto, stacjonujemy 8 km od ale to nie nasza bajka na odpoczynek. W Rogoznicy byliśmy raz i wystraczy, fajne miasteczko jak na 1 nasza przygode z cro:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.08.2021 22:34

Jesli Rogoznica jest fajna to Primosten jest bardzo fajny. Ale za ilosc turysty na km2 nie odpowiadam.
Lawliet
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lawliet » 09.08.2021 13:02

W której miejscowości w drugim tygodniu września trafię na totalne pustki? Jest coś takiego możliwe? :twisted: 8)
naszastruga
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) naszastruga » 09.08.2021 13:31

Lawliet napisał(a):W której miejscowości w drugim tygodniu września trafię na totalne pustki? Jest coś takiego możliwe? :twisted: 8)

A jaki jest sens jechać do miejsca gdzie nikogo nie ma i wszystko jest pozamykane? To już lepiej wynająć sobie robinsonadę
Lawliet
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lawliet » 09.08.2021 14:12

naszastruga napisał(a):
Lawliet napisał(a):W której miejscowości w drugim tygodniu września trafię na totalne pustki? Jest coś takiego możliwe? :twisted: 8)

A jaki jest sens jechać do miejsca gdzie nikogo nie ma i wszystko jest pozamykane? To już lepiej wynająć sobie robinsonadę

A co cię obchodzi jak spędzam swój urlop? Mam upatrzoną swoją miejscówkęale nie zamykam się na inne.
naszastruga
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) naszastruga » 09.08.2021 16:54

Lawliet napisał(a):
naszastruga napisał(a):

A co cię obchodzi jak spędzam swój urlop? Mam upatrzoną swoją miejscówkęale nie zamykam się na inne.

Nie o to pytałam.
Lawliet
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lawliet » 09.08.2021 20:30

[quote][/quote]
Ja też nie
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.08.2021 12:17

Hvar za tunelem, caly Dugi Otok, i inne male miejscowosci na wyspach. Najlepiej jechac do samego konca drogi :-) Na ladowym brzegu to nie znam takich, ale od tego sa tez specjalisci... :_) Jak chcesz zupelnie zrzucic cywilizacje to najfajniej tam gdzie nie ma samochodow, archipelag zadarski, sibenicki...
My akurat cieszymy sie robinsonada ale po sezonie wystarczy pojechac jeszcze kawalek dalej niz inni :-)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Wybór miejscowości - dokąd jechać? - strona 93
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone