Na wyspie Pag jest mnóstwo pięknych plaż więc codziennie można na inną pojechać.
A jeśli chodzi o wieczorne spacery to wg mnie najlepsza miejscowość to miasto Pag.
AsiaZ napisał(a):Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Widziałam te posty i nie dają odpowiedzi na moje pytanie. Pierwszy post urywa się bez konkretów, a drugi to informacje o Rogoznicy, a ja szukam innej miejscowości podobnej do Rogoznicy. Może ktoś podzieli się taką wiedzą?
AsiaZ napisał(a):Chodzi mi po głowie Omis - wezmę pod uwagę. Dziękuję
Lawliet napisał(a):W której miejscowości w drugim tygodniu września trafię na totalne pustki? Jest coś takiego możliwe?
naszastruga napisał(a):Lawliet napisał(a):W której miejscowości w drugim tygodniu września trafię na totalne pustki? Jest coś takiego możliwe?
A jaki jest sens jechać do miejsca gdzie nikogo nie ma i wszystko jest pozamykane? To już lepiej wynająć sobie robinsonadę
Lawliet napisał(a):naszastruga napisał(a):Lawliet napisał(a):W której miejscowości w drugim tygodniu września trafię na totalne pustki? Jest coś takiego możliwe?
A jaki jest sens jechać do miejsca gdzie nikogo nie ma i wszystko jest pozamykane? To już lepiej wynająć sobie robinsonadę
A co cię obchodzi jak spędzam swój urlop? Mam upatrzoną swoją miejscówkęale nie zamykam się na inne.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne