W sezonie, nie. To typowe kurorty, do Makarskiej im brakuje, ale sporo większe od Gradca.MonikaK napisał(a): Jeszcze jedno pytanie czy Tucepi lub Podgora są w miarę spokojne - one wydają się nieco bardziej odsunięte od gór.
W sezonie, nie. To typowe kurorty, do Makarskiej im brakuje, ale sporo większe od Gradca.MonikaK napisał(a): Jeszcze jedno pytanie czy Tucepi lub Podgora są w miarę spokojne - one wydają się nieco bardziej odsunięte od gór.
MonikaK napisał(a):To mi jeszcze teraz namieszaliście w głowie tym Pagiem
Odrzuciłam Pakostane, Rab.
Zostało albo coś małego na Makarskiej, albo Pag, albo Peljesac, albo Hvar
Proszę jeszcze o info czy te mniejsze miejscowości poniżej Podgory są bardzo strome? Na mapach wydaj się że nie, ale mogę źle to oceniać. Jeszcze jedno pytanie czy Tucepi lub Podgora są w miarę spokojne - one wydają się nieco bardziej odsunięte od gór.
szpecgos napisał(a):
Sam chciałbym się podpiąć pod ten wątek - miało być coś innego ale pewnie znowu Cro:)
Tylko nie wiem gdzie:/
Najelpiej coś typu Podobuce/Metajna, czyli gdzieś na końcu świata - gdzie mało ludzi się przewija, starczą jakieś 2/3 konoby i sklepik. Ewentualnie trochę większa ale też spokojna miejscowość
Najlepiej Istria jeśli coś takiego tam istnieje bo tam nie byłem i miałbym też co zobaczyć.
Cres/Brac ewentualnie coś do początku Riw.Makarskiej bo poniżej już za bardzo zjeździłem.
szpecgos napisał(a):
Sam chciałbym się podpiąć pod ten wątek - miało być coś innego ale pewnie znowu Cro:)
Tylko nie wiem gdzie:/
Najelpiej coś typu Podobuce/Metajna, czyli gdzieś na końcu świata - gdzie mało ludzi się przewija, starczą jakieś 2/3 konoby i sklepik. Ewentualnie trochę większa ale też spokojna miejscowość
Najlepiej Istria jeśli coś takiego tam istnieje bo tam nie byłem i miałbym też co zobaczyć.
Cres/Brac ewentualnie coś do początku Riw.Makarskiej bo poniżej już za bardzo zjeździłem.
szpecgos napisał(a):Najelpiej coś typu Podobuce/Metajna, czyli gdzieś na końcu świata - gdzie mało ludzi się przewija, starczą jakieś 2/3 konoby i sklepik. Ewentualnie trochę większa ale też spokojna miejscowość
Slavko1974 napisał(a):Jeśli coś małego Istria, to Stinjan, ewentualnie rejon Pjescana Uvala - Banjole.
anakin napisał(a):Rażanj, Sevid.
Ewentualnie Kanica.
Choć tu z konobami może być problem.
MonikaK napisał(a):Po Waszych radach i kliku nocach spędzonych na przeszukiwaniu netu jestem już niemal na 100% zdecydowana na Igrane. Mam już też upatrzone wolne apartamenty. Mąż jeszcze mąci mi Hvarem, ale mam dziwne wrażenie, że tam nic dużo ciekawszego nie znajdę a podróż wydłuża się znacząco, rosną też jej koszty
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne