Gdzie Wam się podoba. Takie dziecko samodzielnie z morza nie skorzysta, więc łagodne wejście do morza nie jest Wam potrzebne, bo i tak wszędzie dla niego będzie głęboko.
Warto zrezygnować z miejscowości z dużą liczbą schodów....
baltic91 napisał(a):Witam, gdzie polecacie pojechać na przełomie sierpnia i września z 10 miesięcznym dzieckiem?
Osobiście byliśmy już dwa razy w Dalmacji: Makarska/Baśka Voda.
baltic91 napisał(a):Witam, gdzie polecacie pojechać na przełomie sierpnia i września z 10 miesięcznym dzieckiem?
Osobiście byliśmy już dwa razy w Dalmacji: Makarska/Baśka Voda.
beticz napisał(a):Dobry Wieczór,
Będę wdzięczna za podpowiedź w jaką miejscówkę uderzyć. Nie jesteśmy miłośnikami całodniowego leżenia na plaży, lubimy fale, rybki, cień i różnorodność plaż, spacery po deptaku, między uliczkami, widoki na góry. Podczas pobytu w Fazanie podróżowaliśmy do Parku Kamenjak na plażowanie i baaaardzo nam się podobało. Drugie doświadczenie to PAG dawno temu - zapamiętałam stojącą wodę i pustynne widoki - tego bym nie chciała. Czy Riviera Makarska to dobry pomysł, jeśli tak to jaka miejscowość..... Będę wdzięczna za wskazówki, obczytuję się w forum, ale mętlik mam straszny i widzę, że zaczynam się gubić co wybrać..
beticz napisał(a):Dobry Wieczór,
Będę wdzięczna za podpowiedź w jaką miejscówkę uderzyć. Nie jesteśmy miłośnikami całodniowego leżenia na plaży, lubimy fale, rybki, cień i różnorodność plaż, spacery po deptaku, między uliczkami, widoki na góry. Podczas pobytu w Fazanie podróżowaliśmy do Parku Kamenjak na plażowanie i baaaardzo nam się podobało. Drugie doświadczenie to PAG dawno temu - zapamiętałam stojącą wodę i pustynne widoki - tego bym nie chciała. Czy Riviera Makarska to dobry pomysł, jeśli tak to jaka miejscowość..... Będę wdzięczna za wskazówki, obczytuję się w forum, ale mętlik mam straszny i widzę, że zaczynam się gubić co wybrać..
akuma101 napisał(a):Cześć!
W tym roku po raz pierwszy wybieramy się z żoną i synem do Chorwacji - wykupiliśmy loty do Dubrovnika na początek czerwca, ale totalnie nie wiemy gdzie ruszyć dalej spod lotniska ? Jakieś sugestie co do miejscowości ? Najchętniej z transferem prosto z lotniska... Wstępnie oglądaliśmy Cavtat, ale z tego co widzę to większość plaż kamienistych lub żwirkowych. Może są jakieś miejscowości w okolicy z plażą piaszczystą ?
remikrmk napisał(a):Jeśli chodzi o Riwierę Makarską to mam najmniejsze rozeznanie. Obawiam się wąziutkich plaż. Z tego co zdążyłem na forum wyczytać do polecany jest Gradac, Živogošće, Podgora/Tucepi.
remikrmk napisał(a):
Jeśli chodzi o Riwierę Makarską to mam najmniejsze rozeznanie. Obawiam się wąziutkich plaż. Z tego co zdążyłem na forum wyczytać do polecany jest Gradac, Živogošće, Podgora/Tucepi.
Z góry dzięki za naprowadzenie na właściwy tor.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne