lukasz22i napisał(a):Witajcie
Tak sobie upatrzyłem dwie wioski na Pelješac i nie wiem którą wybrać, ktoś pomoże? A konkretniej chodzi o Źuliane i Trstenik. Chyba że wielkiej różnicy nie ma i brać to co ładniej wygląda na zdjęciach.
Dingac Borak
lukasz22i napisał(a):Witajcie
Tak sobie upatrzyłem dwie wioski na Pelješac i nie wiem którą wybrać, ktoś pomoże? A konkretniej chodzi o Źuliane i Trstenik. Chyba że wielkiej różnicy nie ma i brać to co ładniej wygląda na zdjęciach.
Daniel1017 napisał(a):Hej może znajdę u was mala podpowiedź myślimy z zona i dzieckiem 4lata, wyjechać na wakacje w chorwacji. Rok temu byliśmy na Pagu było cudownie, mala "dzika" plaża ok 4-5rodzin na plaży, goraco, bez wiatru odpoczęliśmy na maksa. I w tym roku myślimy o Breli ? Czy też jest podobnie? Czy są tłumy na plaży? Jak nie Brela to jakieś miasteczko male w jej pobliżu? Zależy nam na spokoju i ciszy
Daniel1017 napisał(a): Jak nie Brela to jakieś miasteczko male w jej pobliżu? Zależy nam na spokoju i ciszy
naszastruga napisał(a):lukasz22i napisał(a):Witajcie
Dingac Borak
kosik86 napisał(a):Do tej pory byłem jedynie na Istrii(Rabac). Polecam przy okazji.
Daniel1017 napisał(a):A to breli bardzo tłoczno jest? Mam do odstąpienia Villa Vanja na tydzień w lipcu w Breli jak ktoś by potrzebowal. Bo mi.byl potrzebny urlop na sierpień. Bez żadnych zaliczek
lukasz22i napisał(a):naszastruga napisał(a):lukasz22i napisał(a):Witajcie
Dingac Borak
Dziękuje za propozycję, pięknie tam i chętnie to miejsce odwiedzę ale chyba jednak trochę za małe, obowiązkowo jakaś restauracja i sklep na miejscu.
dids76 napisał(a):Tu masz trochę do poczytania: chorwacja-pobyt-z-psem-t18763.html?hilit=psem
My od kilku lat jeździmy z psem na Brač. Nawet w okolicy apartamentu znajdujemy zacienioną plażę a w razie czego mamy awsze ze sobą namiot.
Ps. W tym roku dzielimy wyjazd pomiędzy Brač i Pag. Zobaczymy gdzie nam się bardziej spodoba
anab napisał(a):A Simuni? Jedna z ładniejszych plaż gdzie można wypoczywać z psem a i cienia jest pod dostatkiem.
qwertylian napisał(a):Dziękuję, rozważaliśmy Brač, a stanęło finalnie na Hvarze i apartamencie przy zatoce Basina nad Vrboską. Jak pies dobrze zniesie temperatury, i przekona się w końcu do wody to w przyszłym roku powrót na Pag
...
naszastruga napisał(a):lukasz22i napisał(a):naszastruga napisał(a):lukasz22i napisał(a):Witajcie
Dingac Borak
Dziękuje za propozycję, pięknie tam i chętnie to miejsce odwiedzę ale chyba jednak trochę za małe, obowiązkowo jakaś restauracja i sklep na miejscu.
W Dingac jest restauracja. A do normalnego marketu trzeba jechać do Orebica, także z Trstenika i Zuljany. No i w Dingac nie ma "promenady" i ulicy na zapleczu plaży.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne