empire13 napisał(a):Co do Hvaru to chodzi mi po głowie Jelsa. Wydaje mi się że miasteczko ma fajny klimat. No i dookoła wyspy jest dużo plaż spokojnych i dobrych do snoorkowania.
niuniek napisał(a):empire13 napisał(a):Co do Hvaru to chodzi mi po głowie Jelsa. Wydaje mi się że miasteczko ma fajny klimat. No i dookoła wyspy jest dużo plaż spokojnych i dobrych do snoorkowania.
Byłem w zeszłym roku na ulicy Vitarnja, łączy ona Jelsę z Vrboską. Spacerkiem deptakiem wzdłuż morza do centrum Jelsy około 20 minut. Do Vrboskiej nieco dłużej. 2-3 plaże w zasięgu 5 minut. Cisza, spokój. Jak będziesz zainteresowany, mogę podać namiar na fajną kwaterkę. Właściciel ma w centrum znaną restaurację Pelago.
kars napisał(a):Zastanawiam sie już nad zabukowaniem sobie czegoś w Chorwacji w tym roku. Gdzie konkretnie się wybieracie czy jednak jeszcze nie planujcie wypadów? Licze na to ,ze wiosną już coś się poruszy w temacie podrózy oraz przynajmniej częściowo te wszystkie lock downy zostaną poluzowane.
Jakies opinie na temat wyspy Korcula? Ktoś był? Pytam się głównie pod katem sportowych aktywności, interesuje mnie nurkowanie w okolicy jak rowniez kajaki.
niuniek napisał(a):empire13 napisał(a):Co do Hvaru to chodzi mi po głowie Jelsa. Wydaje mi się że miasteczko ma fajny klimat. No i dookoła wyspy jest dużo plaż spokojnych i dobrych do snoorkowania.
Byłem w zeszłym roku na ulicy Vitarnja, łączy ona Jelsę z Vrboską. Spacerkiem deptakiem wzdłuż morza do centrum Jelsy około 20 minut. .
empire13 napisał(a):niuniek napisał(a):empire13 napisał(a):Co do Hvaru to chodzi mi po głowie Jelsa. Wydaje mi się że miasteczko ma fajny klimat. No i dookoła wyspy jest dużo plaż spokojnych i dobrych do snoorkowania.
Byłem w zeszłym roku na ulicy Vitarnja, łączy ona Jelsę z Vrboską. Spacerkiem deptakiem wzdłuż morza do centrum Jelsy około 20 minut. Do Vrboskiej nieco dłużej. 2-3 plaże w zasięgu 5 minut. Cisza, spokój. Jak będziesz zainteresowany, mogę podać namiar na fajną kwaterkę. Właściciel ma w centrum znaną restaurację Pelago.
Pewnie że jestem zainteresowany. Podaj tu lub na priva namiary.
empire13 napisał(a):niuniek napisał(a):empire13 napisał(a):Co do Hvaru to chodzi mi po głowie Jelsa. Wydaje mi się że miasteczko ma fajny klimat. No i dookoła wyspy jest dużo plaż spokojnych i dobrych do snoorkowania.
Pewnie że jestem zainteresowany. Podaj tu lub na priva namiary.
pamix napisał(a):niuniek napisał(a):empire13 napisał(a):Co do Hvaru to chodzi mi po głowie Jelsa. Wydaje mi się że miasteczko ma fajny klimat. No i dookoła wyspy jest dużo plaż spokojnych i dobrych do snoorkowania.
Byłem w zeszłym roku na ulicy Vitarnja, łączy ona Jelsę z Vrboską. Spacerkiem deptakiem wzdłuż morza do centrum Jelsy około 20 minut. .
Ja byłem w Vrboska w 2019r. Uważam, że jest to jedna z najlepszych lokalizacji na wyspie. Miałem balkon na miasteczko, nocami przesiadywaliśmy do oporu. Mega piękne miejsce. Vrboska jest zdecydowanie mniejszą miejscowością co Jelsa lecz tu bym wrócił i chyba wrócę.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne