pääkäyttäjä napisał(a):Został Rab, Krk, Cres no i Istria
a Vis?
Istria, myślę o niej intensywnie, tym bardziej, ze fajna odległość, 1100 km , wiec jest argument za
ale chyba jednak wyspy bardziej do mnie przemawiają
jolcix napisał(a):maslinka napisał(a):Wybierz Vis i Komižę. W sam raz na romantyczne wieczory z mężem
właśnie patrzę na Vis, ale myślałam o miejscowości Vis, myślisz, ze Komiza lepsza?
maslinka napisał(a):jolcix napisał(a):maslinka napisał(a):Wybierz Vis i Komižę. W sam raz na romantyczne wieczory z mężem
właśnie patrzę na Vis, ale myślałam o miejscowości Vis, myślisz, ze Komiza lepsza?
Wiesz, my tam byliśmy 17 nocy i bardzo mi się podobało. Mogę być nieobiektywna, bo mieszkałam tam, a nie w Visie
Zerknij na moją relację:
moj-vis-na-ziemi-t52849.html
jolcix napisał(a):maslinka napisał(a):Wybierz Vis i Komižę. W sam raz na romantyczne wieczory z mężem
Michał_P napisał(a):Witam wszystkich.
Jaką miejscowość polecicie na początek przygody z Chorwacją? Szukamy czegoś nie na wyspie, raczej spokojnej miejscowości. Lubimy zwiedzać więc miejsce powinno być dobrą bazą wypadową.
Pozdrawiam
Michał_P napisał(a):Jaką miejscowość polecicie na początek przygody z Chorwacją? Szukamy czegoś nie na wyspie, raczej spokojnej miejscowości. Lubimy zwiedzać więc miejsce powinno być dobrą bazą wypadową.
Michał_P napisał(a):Witam wszystkich.
Jaką miejscowość polecicie na początek przygody z Chorwacją? Szukamy czegoś nie na wyspie, raczej spokojnej miejscowości. Lubimy zwiedzać więc miejsce powinno być dobrą bazą wypadową.
Pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne