TabalugaPL napisał(a):A gdzie w Chorwacji jest najlepsze miejsce do spędzenia wakacji? Plaża i cudowna woda? Bo jednak rodzinka zdecydowała że szukamy miejscówki na całym obszarze Chorwacji
TabalugaPL napisał(a):Wyjeżdżamy 5 sierpnia.
TabalugaPL napisał(a):A gdzie w Chorwacji jest najlepsze miejsce do spędzenia wakacji? Plaża i cudowna woda? Bo jednak rodzinka zdecydowała że szukamy miejscówki na całym obszarze Chorwacji
TabalugaPL napisał(a):Więc nie chcemy za bardzo pchać się na południe chociaż wiem że tam chyba najlepiej jest, jednak rodziców nie przekonam
Janusz Bajcer napisał(a):TabalugaPL napisał(a):Więc nie chcemy za bardzo pchać się na południe chociaż wiem że tam chyba najlepiej jest, jednak rodziców nie przekonam
Ile Ty masz lat, że wybierasz za Rodziców miejsce na spędzenie wakacji
TabalugaPL napisał(a):Więc nie chcemy za bardzo pchać się na południe chociaż wiem że tam chyba najlepiej jest, jednak rodziców nie przekonam Myślę że max do Rijeki możemy dojechać, to taka granica gdzie możemy najdalej wyjechać :/
anlama napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):TabalugaPL napisał(a):Więc nie chcemy za bardzo pchać się na południe chociaż wiem że tam chyba najlepiej jest, jednak rodziców nie przekonam
Ile Ty masz lat, że wybierasz za Rodziców miejsce na spędzenie wakacji
W sumie to chyba nic w tym dziwnego. Ja też rodziców namawiam "na Chorwacje" bo jadą pierwszy raz i to ja decyduje gdzie co i jak bo są zdani na mnie
czarnaa napisał(a):Witam, jakie polecacie miasto w Istri ?,chodzi o to aby nie było tłumów ludzi no i oczywiście piękna plaża.
wiktor1012 napisał(a):Witam, wraz z trójką znajomych (4 osoby) chcemy wybrac się na 10 dni do Chorwacji od 24 sierpnia. Szukamy miejsca w którym będziemy mieli blisko zarówno do nocnego życia jak i plaży. Czy w tym wypadku odpadają duże miasta jak Zadar czy Split? Co mamy wybrać? Chodzi nam o to żeby było gdzie wyjść na imprezę blisko plaży, ciekawy deptak i zarazem niskie ceny pobytu.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne