anakin napisał(a):San.Min. napisał(a):San.Min. napisał(a):Czy ktoś może coś powiedzieć o Bribir? Chcemy tam mieszkać i jeździć na plaże, wyspy itd. Jest taniej i wyższy standard niż na wyspach. Mam nadzieję, ze tylko datego, że to nie wybrzeże...
W Wyszukiwarce jest tylko wspomniane o tej miejscowości, nie ma opisów...
Ktoś coś?
Chyba nikt nic.
Nie słyszałem żeby ktokolwiek z tego forum spędzał wakacje w tej miejscowości.
Raczej będziesz pierwszym, więc sugeruję pochwalić się wrażeniami po powrocie.
Jednak nawet wówczas nie spodziewam się żadnego najazdu na Birbir.
Skoro najważniejszym wyborem był wypas apartmana o reszcie nie ma sensu dyskutować.
No chyba, że zechcesz się pochwalić co wynająłeś ( i za ile) , bo szczerze powiedziawszy bardzo jestem ciekaw.
Nie da się bez obrażania?
Gdzie napisałam, że jest wypas i to było główne kryterium?
Napisałam, że na wyspach, popularnych, było duzo drożej a warunki gorsze. Nie wiem z jakiego powodu miałoby to mi pasować? Może Ty masz takie zwyczaje. Ja jeśli mam do wyboru taniej i lepiej, wolę taniej i lepiej Może dziwna jestem
Będziemy samochodem, więc podjechać nie ma problemu. Zwłaszcza, że nie należymy do osób, dla których super wakacje to leżenie plackiem w tym samym miejscu przez tydzień. A do tego dochodzi jeszcze opłata za prom, która mała nie jest.
Pytałam o miejscowość, bo nie ma o niej tu nic. Ok, nikt nie był. Zobaczymy na miejscu nie będziemy tam spędzać całęgo czasu, raczej tylko spać, ale fajnie byłobby wiedzieć co nas czeka.