niedzwiedz40 napisał(a):najlepsze okazje zaczynają się w marcu bo w tym okresie na zachodzie ludzie wymieniają sprzęt i ten sprzęt zalewa nasz rynek ceny są niskie bo towaru jest wiecej a okres popytu krutki. teraz zostały same niedobitki tylu yamaha 25 KM bez trymu za 6500zł hehe ale i na to znajdzie się przysłowiowy jeleń.co do trymowania łodzi to nie przesadzajmy nawet biorąc pod uwagę przemieszczanie zbiornika paliwa to gora dwa dni na wodzie i warsztacie.
niedzwiedz40 napisał(a):nie podpieraj się tym rokiem gdzie był kryzys ja sam miałem problem z silnikami .Znajdz coś teraz po sezonie i zobaczymy czy coś trafisz jesli nawet to z cena o 1/3 większa od faktycznej wartości
Witaj fajny zestawik b.dobry stosunek mocy do długości sam pływałem 2.8m i 15KM mercury i na 2 osoby to była rakieta,dowiedz się tylko czy ten johnson nie ma średniej stopy bo wygląda mi to na L , a jeśli chodzi o cene to jak za ponton z silnikiem to normalna jak na warunki w UK.Witold P. napisał(a):Witam kolegów. Zastanawiam się nad kupnem pontonu i silnika. Pogrzebałem w googlach i znalazłem coś takiego.
http://www.boatsandoutboards.co.uk/view/F208605
Jak myślicie czy jest to oferta realna czy jakiś "smrodek"?
Jeżeli macie namiary na podobne portale oferujące używane sprzęty byłbym bardzo wdzięczny.
terenowiec napisał(a):Witek, żadna rewelacja, bo ja mam znacznie lepszy ponton, znacznie lepszy silnik + bogate wyposażenie dodatkowe (oddzielnie dokupione) wszystko nowe (z lipca i sierpnia) i za wszystko chcę niewiele więcej. Wszystko dopasowane i sprawdzone. A do tego cały zestaw można obejrzeć i przetestować na miejscu - jak puszczą lody.
Witold P. napisał(a):Moja ciekawość została pobudzona
Zakup planuję na kwiecień lub maj. Wpierw muszę dopiąć temat patentu SM. A ten najwcześniej w marcu. Ukaefkę chyba mogę sobie darować.
Czy wobec powyższych mogę liczyć na jakieś dodatkowe szczegóły lub zdjęcia z propozycją ceny na ten adres.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Witold P. napisał(a):Czy patent SM jest tak trudno zdobyć(czytaj ukończyć kurs z pozytywnym wynikiem) czy obieg dokumentów od zdania egzaminu do wydania patentu jest tym koszmarkiem początkujących motorowodniaków?
Witold P. napisał(a):Koledzy ciekaw jestem co powiecie o takim pontonie.
http://www.allegro.pl/item857925774_pro ... mocja.html
D1ALVARO napisał(a):poczytaj posty mottona
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...