Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wybieramy Okolo 15.08.2004-to Nasz Pierwszy Wyjazd Do Ch!!!

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
SZYMON Z BYDGOSZCZY
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) SZYMON Z BYDGOSZCZY » 11.06.2004 06:31

CZY MOZE KTOS NAM POMOC-MAMY ZAMIAR KORZYSTAC Z CAMPOW,A JAK WIECIE U STUDENTOW KRUCHO Z KASA-POTRZEBUJEMY NAMIARY NA TANIE CAMPY(PLANUJEMY POJECHAC WZDLUZ WYBRZEZA Z POLNOCY NA POLUDNIE) :lol:
SZYMON Z BYDGOSZCZY
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) SZYMON Z BYDGOSZCZY » 11.06.2004 06:34

MOZE KTOS JUZ JECHAL TA TRASA I NAM POMOZE:JAKIE CAMPY WYBRAC NA NOCLEG I CO WARTO ZOBACZYC 8) LICZYMY NA POMOC-DZIEKI :D
Mafus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mafus » 11.06.2004 06:56

Wystarczy poszukać na forum, kto szuka nie błądzi :D
forum/viewtopic.php?t=4058&highlight=barinica
jarek21
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jarek21 » 13.06.2004 12:17

Racja... poszukaj na forum. Nie wiem ile sztuk was będze jechać, my (2+dziecko,samochód,namiot) płaciliśmy z wykupioną energią elektr. w granicach 60-90 złotych za dobę. Nie wiem, czy w tej konfiguracji znalazłbym coś taniej, ale podobno kempingi przydomowe maja najniższe ceny (nie sprawdzałem). rozważcie wykupienie energii el., jeżeli wieczorem nie idziesz na imprezę, żarówka przed namiotem się przyda. Na kuchence elektrycznej można coś upichcić, a jeśli nie macie kasy to restauracje raczej nie wchodzą w rachubę.. Możecie zostawić w Polsce szpilki i śledzie- w Cro grunt jest kamienisty. Kup gwoździe budowlane i młotek- nie będziesz miał kłopotu z rozbiciem namiotu. Aby namiot się z nich nie zsuwał dobrze jest użyć kapsli po piwie (jeśli nie pijecie butelkowego- warto wziąć z kraju). Tyle mi się nasunęło... co do miejsc wartych zobaczenia- wszystkie są opisane na forum
Pozdrówka jarek
Fender
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fender » 13.06.2004 16:45

O gwożdziach wiedziałem,ale kapsle po piwie to nie :roll: :roll: :roll:
Napewno zastosuję-dzięki :P :P :P

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone