Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wybieram sie do Trogiru --Ciovo

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
balon
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) balon » 27.06.2004 16:24

jacekN napisał(a):Witam

Kilka postow obok już napisalem, ale potwierdze, aby wszystkich uspokoic. Wlasnie siedze sobie na Ciovo (wspaniale), a z nieba od tygodnia leje sie zar.
W te strone jechalem przez Wegry, wracam nowa autostrada i przez Austrie. Po powrocie (ok. 09.07) podam Wam troche szczegolow.

Pozdrawiam
Jacek

Bardzo Ci zazdroszcze !!!!! ze siedzisz teraz i sie zabawiasz w 30 stopniach a ja marzne w 19., ale to juz niedlugo bo 5 sierpnia to za miesiac. Bardzo licze na streszczenie wakacji po twoim powrocie bo chyba bedziesz mial najnowsze wiesci z chorwacji.. :) :D
Urlopuj sie dalej i szczesliwego powrotu.
Wypij łyczek dobrego winka za nas siedzacych przed kompami.
Pozdrawiam Balon
balon
Podróżnik
Re: Trogir Ok

Nieprzeczytany postnapisał(a) balon » 27.06.2004 16:40

Gajus.ems napisał(a):Hej BALON !
Dobrze wybrałeś, rejon TROGIRU i okolic/CIOVO/ jest naprawdę fantastyczny ! Wspaniałe widoki, czysta woda/może faktycznie w samym Trogirze nie, ale na Ciovo napewno !!!./ A sam TROGIR to ... zresztą zobaczysz sam, nie przejmuj sie opiniamii, że tłoczno, będziesz tam do południa i prawie nikogo nie ma. Proponuje wejść na wieżę kościoła i wieże twierdzy/ obydwa wstepy płatne chyba 5 kn od osoby dorosłej/ ale naprawde warto dla widoków. Ja najbardziej lubię patrzeć na TROGIR będąc juz na CIOVO zaraz za mostem.
GAJUS

Witam
Jak wczesniej pisalem jest to moj pierwszy raz :D :) :D :)
Wiec wszelkie in formacjie co i gdzie mozna zobaczyc sa dla mnie berdzo cenne. Nastawiam nie na zwiedzanie okolic i mysle o postojach podczas podrozy do Trogiru, wiec jak jest cos bardzo interesujacego do zobaczenia to prosze o info.
Pozdrawiam Balon
arnika
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) arnika » 27.06.2004 20:16

Cześć Balon !
Na Ciovo będę od 2 do 11 sierpnia :-) Okrug Gornij! Mam nadzieję że w Cro już cały odcinek do Trogiru będzie zaautostradowany :D , bo oprócz Polski to najbardziej męczący odcinek to była właśnie magistrala. Co prawda przepiękne widoki, ale droga wąska i kręta. Może spotkamy się nie miejscu :lol:
Pzdr
jacekN
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacekN » 29.06.2004 05:12

djgacek napisał(a):
jacekN napisał(a):Kilka postow obok już napisalem, ale potwierdze, aby wszystkich uspokoic. Wlasnie siedze sobie na Ciovo (wspaniale), a z nieba od tygodnia leje sie zar.
W te strone jechalem przez Wegry, wracam nowa autostrada i przez Austrie. Po powrocie (ok. 09.07) podam Wam troche szczegolow.

kurde, marsz do wody, taka hica, a ty na necie siedzisz :))) Ale swoją drogą dobrze mieć info z pierwszej ręki...

Pozdrawiam,

Takie zboczenie zawodowe.. ;) Poza tym naprawdę ciężko wytrzymać całą dobę w takim skwarze i czasem trzeba schłodzić się jakims piwkiem ;)

djgacek napisał(a):PS. Moze przy okazji napiszesz ile kosztuje obuwie gumowe w Croatii, bo szukam po Katowicach i jak na razie tylko GoSport ma za 40zł :)))

Osobiście widziałem w jednym z marketów już od 9-11 kun (ale chyba z miękkiego tworzywa), na targu w Trogirze też był duży wybór, ale tutaj o ceny nie pytałem.
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

wybieram sie do Trogiru --Ciovo - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone