Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Stworzyłem forum chorwackie. Chciałbym byście je sprawdzili. Nie mówie byście odchodzili od tego forum. jeśli jednak moje wam się spodoba, to będę bardzo rad:D www.chorwacja.forka.us
to forum www.cro.pl jest zarabiste, rozbudowane i w zupelnosci wystarczy. nie widze koniecznosci wchodzenia na kolejne. zrobic nowe forum mozesz tylko kto tam bedzie wchodzil no i po co? w naszym brakuje mi tylko osobnego dzialu o natuzmie (chorwacja przeciez z tego slynie) ale nie jest to wielkim mankamentem
odnoszę wrażenie, że to trochę nieładnie tak podbierać forumowiczów? czyż nie? to tak, jak byś wszedł do restauracji i zaprosił gości do siebie - ot tak, żeby tylko spróbowali ...
Witaj,trudno oceniac cos,gdzie jeszcze nic sie nie dzieje.Poczekaj,może za jakis czas samo z siebie sie rozkreci albo i nie .Pozyjemy,zobaczymy.
Pozdrawiam
no ale autor nowego forum nie kaze odchodzic od tego forum ani nie zmusza do przejscia na jego strone. jak ktos chce, niech oglada, przenosi sie etc. zreszta to forum ma juz renome, tamto jest na "dorobku"...