Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

www.alb.pl???

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mk
www.alb.pl???

Nieprzeczytany postnapisał(a) mk » 03.09.2003 16:48

Witam! Pytanie trochę z innej beczki, ale nie wiem, gdzie je zadać. Czy ktoś z was zapędził się do Albanii i ma jekieś informacje na ten temat? (ceny, zamordyzm etc.)
nalep
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) nalep » 17.09.2003 11:55

Cześć!

Kiedyś, tak dla zabawy szukałem informacji o wyjazdach do Albanii, myśląc że to tani kraj 8O .
Wg mnie najlepsza stronka (i tak dosyć skromna) jaką znalzłem znajduje się pod tym adresem :
http://www.alban.hu/polsku.htm

Mam nadzieję że trochę pomogłem!! :D
MariuszLo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) MariuszLo » 17.09.2003 12:04

Tu ciekawa relacja (m.in. z Albanii)
http://tramp.travel.pl/publikacja.php?p=id1strona1
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 19.09.2003 16:48

Nalep ,
pamiętaj, co obiecałeś ;miałeś mnie odwiedzić.
:roll:

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone