Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wszystko co tu wyczytalem na temat cen to bzdety.

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
espeso
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) espeso » 24.08.2005 08:49

Aż nie moge uwierzyć że niektórym chce sie faktycznie sprzeczać o bzdury...
ja niestety w tym roku moge tylko tu sobie poczytac jak tam pieknie i co słychoać w CRO..a tu takie rzeczy...no cóż ale nie o tym

JA JEDNAK MAM PROŚBĘ I POSTULAT.

też nie pamiętam za cholerę co po ile było na zeszłorocznych wakacjach w CROlandii ale szukam informacji po ile mniej wiecej jest Prosek i Rakija bo znajomi jadą i chcę im dać kaskę i jakoś się nastawić ile to było także jednak będę wdzięczna za pisanie tych "bzdet"

pozdrawiam wszystkich serdecznie (w Krakowie pada i jest paskudnie)
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 24.08.2005 08:58

espeso napisał(a):
też nie pamiętam za cholerę co po ile było na zeszłorocznych wakacjach w CROlandii ale szukam informacji po ile mniej wiecej jest Prosek i Rakija bo znajomi jadą i chcę im dać kaskę i jakoś się nastawić ile to było także jednak będę wdzięczna za pisanie tych "bzdet"

pozdrawiam wszystkich serdecznie (w Krakowie pada i jest paskudnie)

U mnie w domu na butelkach mam takie ceny:
proszek dioklecjanski ( taka spora butelka 0.7 l ) 48 kn
nalewka gruszkowa maraska 66 kn
rakija ..... jest bezcenna ale chyba bylo cos .....po glebszych przemysleniach .....chyba 30 kn taka ladna duza owocowa litrowa ...a moze to bylo 35 kn?
ceny z Istrii z konca czerwca tego roku.
Sasaneczka
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 24.08.2005 09:25

A tak odbiegając trochę od cen.
Nie wiecie czy można do cro wwozić piasek?.Chciałem wziąć przyczepkę
piachu i zrobić sobie małe piaszczyste miejsce .Oczywiście napiszę na mojej prywatnej piaszczystej plaży private ,by jakiś cwaniak co mu się nie chciało piasku wozić jej nie zajął.
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 24.08.2005 09:44

Rewelacja!
Ale weź jeszcze worek cementu, bo jak pójdzie wyższa fala to go wypłuka taki luzem. A tak, połączysz i będzie wieczna platonowska plażyczka. I łapki można będzie odbić i już mini-promenada gwiazd. Już to widzę Platoon's beach.... EEEEExtra!!!!
Tona piasku kosztuje 37 zł - gdyby ktoś pytał o cenę ;-)
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 24.08.2005 09:50

Tona 37 zł.To prawie za darmo taka plaża.Myslałem juz by mi nie wymyło piaseczku i myślę go nasypać do dużego plastikowego basenu ,by fale się o niego rozbijały no i by piaseczek się nie rozsypywał.
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 24.08.2005 09:54

Espeso!
W omiśku Vi/VII - w Konobie - Proszek 40 za 1 l, Rakija - 30 za 1l, Orechowica 35 za 0,7 l.
Pozdrowienia M.onika.
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 24.08.2005 09:57

gratkorn napisał(a):Espeso!
W omiśku Vi/VII - w Konobie - Proszek 40 za 1 l, Rakija - 30 za 1l, Orechowica 35 za 0,7 l.
Pozdrowienia M.onika.

A nie wiesz po ile piasek w Chorwacji?
Może nie warto wozić?
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 24.08.2005 10:20

W Omiśku gratis! Na plażach pełno - nie warto wozić swojego
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 24.08.2005 11:00

gratkorn napisał(a):W Omiśku gratis! Na plażach pełno - nie warto wozić swojego

W Omiśku piasek mocno zużyty,a gdzie indziej kamienie i kamienie.
cvique
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) cvique » 24.08.2005 11:13

i właśnie przez tone podobnych bzdetów musiałem przebrnąć aby doszukac sie kilku konkretnych informacji. pozdrawiam serdecznie.
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 24.08.2005 11:21

cvique napisał(a):i właśnie przez tone podobnych bzdetów musiałem przebrnąć aby doszukac sie kilku konkretnych informacji. pozdrawiam serdecznie.

Tona bzdetów przed wyjazdem i potem radosna niespodzianka cię spotkała -tania Chorwacja.
Ale ja szukam porady co do piasku.Wziąć albo nie wziąć o to jest pytanie?
cvique
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) cvique » 24.08.2005 11:29

dzieki ze syfisz w moim poscie. twoje poczucie humoru jest tak zniewalajace, ze tylko współczuc znajomym. widze jednak ze zalozony temat nikomu sie nie przyda wiec zegnam, zyczac powodzenia
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 24.08.2005 11:43

to wszystko dlatego ,ze żal mi sie zrobiło ,że takie pupy muszą na niewygodnych kamieniach siedzeć ,gdyby każdy prawdziwy mężczyzna wziął z sobą piasek,to dziewczyny by tak nie cierpiały :wink:
http://www.vecernji-list.hr/home/inventura/359452/showPhotoSerie.do?fotoIndex=3
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.08.2005 11:48

cvique napisał(a):dzieki ze syfisz w moim poscie. twoje poczucie humoru jest tak zniewalajace, ze tylko współczuc znajomym. widze jednak ze zalozony temat nikomu sie nie przyda wiec zegnam, zyczac powodzenia

....sam sobie nasyfiłeś ..... przede wszystkim tytułem...nie sądzisz???
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.08.2005 11:56

kolega Platon lubi takie przy kości ??? ... :D ... hmm ... są gusta i guściki ...

kolefa cvique istotnie z grubej rury walnął ... choć ciutkę delikatności mocium Panie ...
inna sprawa, że na forum czasem bicie piany ...

koleżanka Plumkówna przejechała ostatnio zbyt wiele kilometrów i oczy już nie te ...
koleżanka Sasanka jak zwykle swoje zachwyty ...
koleżanka Kapiszonkówna rozkręca się coraz bardziej ... "Platoon's beach" .. proszę, cóż te panie z marketingu nie wymyślą ...

koszty podane przez cvique jak najbardziej realne ... 2-ie osoby, 1 auto .. jak ktoś lubi, jak za nim śmierdzi gazem to będzie można więcej w knajpach siedzieć .... WRÓĆ ... bo nie Cromaniacy poprawią ... w konobach ...

a tak w ogóle Chorwacja to nie Hiszpania (a Dubrownik to nie Barcelona)... choć TAKIEGO hiszpańskiego forum nie ma niestety ...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

wszystko co tu wyczytalem na temat cen to bzdety. - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone