Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wstrzymajcie troszkę z relacjami :)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 05.09.2009 22:54

koniec Sierpnia i początek września to setki relacji . Sam zaczynam żałować że napisałem ją teraz a nie wstrzymałem się np na zimny Grudzień . Problem polega na tym że jest tak mnóstwo cudownych opisów że nie wiadomo którą czytać .. ..:) Mój c.d w Grudniu :)
blubaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blubaj » 05.09.2009 22:58

Alita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alita » 07.09.2009 09:46

Ja wróciłam dwa dni temu z Hvaru i Kuciste ale z relacją wstrzymam się jak już będzie zima :lol:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 07.09.2009 10:28

Alita napisał(a):Ja wróciłam dwa dni temu z Hvaru i Kuciste ale z relacją wstrzymam się jak już będzie zima :lol:

To Ci się chwali...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.09.2009 10:33

Ja w swojej rozpoczetej kilka dni temu zejdę tylko z Paklenicy nad morze i przerywam do Świąt, bo rzeczywiście prawie nikt tego nie czyta.
:lol: :wink:
Pozdrawiam
mottom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mottom » 07.09.2009 10:45

Odkładanie relacji na później (kilka argumentów ZA i PRZECIW):

PLUSY:
* można przemyśleć całą relację (finalnie opublikować jak książkę)
* "czytacze" forum na pewno przeczytają (chociażby z braku innych .... :( )

MINUSY:
* można zapomnieć o niektórych zdarzeniach/szczegółach
* zdjęcia mogą się gdzieś "zapodziać"
* można w ogóle nie napisać żadnej relacji :(

Jestem jednak zwolennikiem rozpoczęcia pisania od razu po powrocie :idea: (można chociaż "zarezerwować temat" 8) )
Relacje rozpoczęte od razu po powrocie można przecież kontynuować (uszczegóławiać) zimą :?
zygmunt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zygmunt » 07.09.2009 19:24

"czytacze" forum na pewno przeczytają (chociażby z braku innych .... )

Ja jestem czytaczem, no i faktycznie czasem jest tyle relacji naraz że trudno nadążyć . :) Dlatego czasem sobie odkładam relacje na póżniej .
Ale z drugiej strony jak większość ''pisaczy'' weżmie sobie to do serca to zimą też będzie dużo relacji . Ale to akurat chyba ...dobrze :D
pozdr.
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 07.09.2009 21:25

Interseal napisał(a):Ja w swojej rozpoczetej kilka dni temu zejdę tylko z Paklenicy nad morze i przerywam do Świąt, bo rzeczywiście prawie nikt tego nie czyta.
:lol: :wink:
Pozdrawiam

Jak to nie czyta 8O :!: :?:

Pisać, pisać i jeszcze raz pisać, nie trzeba przecież czytać wszystkiego naraz, trzeba dozować przyjemności :wink: i starczy aż do zimy :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.09.2009 21:27

O jak fajnie bo jeszcze nie zacząłem poczekam do następnego lata wtedy będzie ciekawiej.
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 07.09.2009 22:17

zebik napisał(a):O jak fajnie bo jeszcze nie zacząłem poczekam do następnego lata wtedy będzie ciekawiej.

heh :) masz pewnego czytacza ;) Zebik ;d
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 07.09.2009 22:27

Hmm... relacji faktycznie bardzo dużo. Mam problemy z nadążaniem i kontynuowaniem swojej (ale zaczęłam już dawno, więc pozwolicie, że skończę, już niedługo :D) Ale jakoś daję radę! :D

Jeśli ktoś decyduje się przełożyć pisanie, to fajnie. Ale jest to ryzykowne, bo pamięć ulotna i może się odechcieć... Jeśli chodzi o mnie, to działam w myśl maksymy "Co się odwlecze, to może i uciecze" :wink: Więc gdybym pisania nie rozpoczęła zaraz po powrocie, mogłabym nic nie napisać.

Dlatego będę dalej kibicować autorom relacji bez względu na to, jaką decyzję podejmą: czy będą pisać teraz czy w listopadzie. A czytanie kilku opowieści najwyżej odłożę na później. Najważniejsze, że powstaną :)

Pamiętajcie, że wielu Cromaniaków wyjeżdża na wakacje we wrześniu. Możemy się więc spodziewać w październiku i listopadzie relacji takich forumowych "wyjadaczy" :) jak Lidia_K + Kulka czy Dangol

Pozdrawiam serdecznie :)
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 07.09.2009 23:05

maslinka napisał(a):Hmm... relacji faktycznie bardzo dużo. Mam problemy z nadążaniem i kontynuowaniem swojej (ale zaczęłam już dawno, więc pozwolicie, że skończę, już niedługo :D) Ale jakoś daję radę! :D

Jeśli ktoś decyduje się przełożyć pisanie, to fajnie. Ale jest to ryzykowne, bo pamięć ulotna i może się odechcieć... Jeśli chodzi o mnie, to działam w myśl maksymy "Co się odwlecze, to może i uciecze" :wink: Więc gdybym pisania nie rozpoczęła zaraz po powrocie, mogłabym nic nie napisać.

Dlatego będę dalej kibicować autorom relacji bez względu na to, jaką decyzję podejmą: czy będą pisać teraz czy w listopadzie. A czytanie kilku opowieści najwyżej odłożę na później. Najważniejsze, że powstaną :)

Pamiętajcie, że wielu Cromaniaków wyjeżdża na wakacje we wrześniu. Możemy się więc spodziewać w październiku i listopadzie relacji takich forumowych "wyjadaczy" :) jak Lidia_K + Kulka czy Dangol

Pozdrawiam serdecznie :)

heh też prawda Maslinko ;d , z tymi wyjazdami we Wrześniu ;) , nawet ktoś planował Brac w Pażdzierniku więc coś powstanie może i w styczniu 2010 :D :D :D
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 08.09.2009 23:42

Adam.B napisał(a):koniec Sierpnia i początek września to setki relacji . Sam zaczynam żałować że napisałem ją teraz a nie wstrzymałem się np na zimny Grudzień . ...

No CHAMSTWO! Jak śmiało tyle osób się zalogować na cro.pl i pisać relację! Proponuję byś wyznaczył terminy komu kiedy wolno pisać i jak długa ma być relacja byś zdążył w każdej napisać - super relacja, czekam na cd.
A jak nie znalazłeś zadowalającego Cię poklasku to ... życie.
kroj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kroj » 02.12.2009 20:07

Alita napisał(a):Ja wróciłam dwa dni temu z Hvaru i Kuciste ale z relacją wstrzymam się jak już będzie zima :lol:

Alita, już zima..za pasem.. może rozgrzej trochę peljesackimi wspomnieniami...
Pozdrawiam :wink:
Jacek Banasiuk
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek Banasiuk » 02.12.2009 22:30

Adam ! Już jest Grudzień ! Dawaj !!!!
Następna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone