Jacunio jak nie jak tak , wysłałem jakies 3 zdjęcia do ciebie dziś koło południa.
własnie sprawdzałem czy przypadkiem sie jużnie pokaząły na konkursowej stronce
pozdrawiam
sly29
sly29 napisał(a):Jacunio jak nie jak tak , wysłałem jakies 3 zdjęcia do ciebie dziś koło południa.
własnie sprawdzałem czy przypadkiem sie jużnie pokaząły na konkursowej stronce
pozdrawiam
sly29
Kasi@ napisał(a):Drogi Piotrze, nie odszumiałam absolutnie zdjęć, gdzieniegdzie pobawiłam się ew. kontrastem czy jakimś innym drobiazgiem, ale zasadniczo takie właśnie zdjęcia zostały pstryknięte. aha, jeszcze stosowałam filtr polaryzacyny, ale to przy robieniu niektórych zdjęć - bardzo pomaga w uzyskaniu prawdziwie błękitnego błękity Twoja galeria się nie otwiera!!!!
VC4R, zdjęcia są naprawdę super, miło jest sobie przypomnieć i oglądnąć jeszcze raz znajome okolice i pomarzyć o następnym urlopie za rok (mam nadzieję). A jakim aparatem robiłeś te zdjęcia?
Kasi@ napisał(a):Zdjęcia trzeba niewątpliwie zmniejszyć, i to baaaardzo, a co do szumu, to raczej rzadko wychodzą mi zaszumione zdjęcia
Masz bardzo sympatyczną rodzinkę
Pozdrowienia
Piotr Lutynski napisał(a):Qurcze... Kasiq... przeciez moje tez nie maja szumu !!!!
pozdrav
volumen napisał(a):Piotr Lutynski napisał(a):Qurcze... Kasiq... przeciez moje tez nie maja szumu !!!!
pozdrav
Piotrze! My tu rozanieleni oczkami Kasi, a Ty tylko o tych szumach. Szumi, nie szumi, nieważne, grunt, że piękne (tym razem mówię o zdjęciach).
Pokaż mi cyfrówkę, która nie szumi, a postawię Ci piwo.
Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie