Hmm a może w Tate nadal nie można robić zdjec tylko ja tego nie zauważyłem? ;]
Oxford widziałem teraz na KONIEC Kornwalii niestety już po ciemku, co odradzam bo prawie wszystkie budynki tonęły w ciemnosciach
To akurat mogę Wam wyjaśnić: żadne zdjęcia wgrane na na serwer cro nie da się cytować - tak to zbudowali..... Najprostszy sposób to po prostu skopiowanie linku do zdjęcie poprzez kliknięcie myszką na zdjęciu, potem na kopiuj adres obrazu i tym samym pobranie linku do fotki i umieszczenie (wkopiowanie adresu) w treści postu między [img]tuwkleićpobranylink[/img]megidh napisał(a):Też nie wiem, dlaczego zdjęcia z cytowanych fragmentów się nie wyświetlają.aga_stella napisał(a):Ps. Nie mam pojęcia czemu zdjęcie się nie wyświetla.
piekara114 napisał(a): żadne zdjęcia wgrane na na serwer cro nie da się cytować - tak to zbudowali..... Najprostszy sposób to po prostu skopiowanie linku do zdjęcie poprzez kliknięcie myszką na zdjęciu, potem na kopiuj adres obrazu i tym samym pobranie linku do fotki i umieszczenie (wkopiowanie adresu) w treści postu między [img]tuwkleićpobranylink[/img]
tony montana napisał(a):Hmm a może w Tate nadal nie można robić zdjec tylko ja tego nie zauważyłem? ;]
To szkoda, że tak późno tam dotarłeś. Ale masz teraz okazję zobaczyć u mnie w pełnym oświetleniu.tony montana napisał(a):Oxford widziałem teraz na KONIEC Kornwalii niestety już po ciemku, co odradzam bo prawie wszystkie budynki tonęły w ciemnosciach
Ja również dziękuję, teraz cytowanie zdjęć będzie łatwiejsze.aga_stella napisał(a):piekara114 napisał(a): żadne zdjęcia wgrane na na serwer cro nie da się cytować - tak to zbudowali..... Najprostszy sposób to po prostu skopiowanie linku do zdjęcie poprzez kliknięcie myszką na zdjęciu, potem na kopiuj adres obrazu i tym samym pobranie linku do fotki i umieszczenie (wkopiowanie adresu) w treści postu między [img]tuwkleićpobranylink[/img]
Dzięki za podpowiedź.
Ale kiedyś się dawało, takie mam przynajmniej wrażenie.
tony montana napisał(a):Hmm a może w Tate nadal nie można robić zdjec tylko ja tego nie zauważyłem? ;]
megidh napisał(a):Zaciekawiłeś mnie tym tematem i weszłam na stronę Tate. Tutaj jest informacja na temat fotografowania:
"FOTOGRAFIA GOŚCI
Fotografowanie w głównych galeriach jest dozwolone wyłącznie w celach osobistych, niekomercyjnych. Odwiedzający jest odpowiedzialny za zapewnienie, że żadne prawa autorskie nie zostaną naruszone. Używanie lampy błyskowej i statywów jest zabronione.
Fotografia jest dozwolona na niektórych wystawach. Zobacz ogłoszenia na każdej wystawie."
tony montana napisał(a):Oxford widziałem teraz na KONIEC Kornwalii niestety już po ciemku, co odradzam bo prawie wszystkie budynki tonęły w ciemnosciach
megidh napisał(a):To szkoda, że tak późno tam dotarłeś. Ale masz teraz okazję zobaczyć u mnie w pełnym oświetleniu.
Powrót do Wielka Brytania - United Kingdom