Obecna kolorystyka mostu istnieje od roku 1977 roku, kiedy to z okazji 25 rocznicy koronowania królowej Elżbiety II pomalowany został kolorami flagi Wielkiej Brytanii – czyli niebieskim, białym i czerwonym.
Gdzie ten czerwony kolor?
aga_stella napisał(a):Obecna kolorystyka mostu istnieje od roku 1977 roku, kiedy to z okazji 25 rocznicy koronowania królowej Elżbiety II pomalowany został kolorami flagi Wielkiej Brytanii – czyli niebieskim, białym i czerwonym.
Gdzie ten czerwony kolor?
megidh napisał(a):Na pierwszym zdjęciu z mojego poprzedniego postu widać na środku podwieszenia mostu czerwone koło a pomiędzy balustradami widać czerwone rozetki.
Głupie pomysły czasem owocują mądrymi rozwiązaniami.aga_stella napisał(a):megidh napisał(a):Na pierwszym zdjęciu z mojego poprzedniego postu widać na środku podwieszenia mostu czerwone koło a pomiędzy balustradami widać czerwone rozetki.
Powiem Ci, że tak myślałam, ale uznałam to za tzw. głupi pomysł
Tak Ci się tylko wydaje. Wtedy był szczuplejszy. 10 lat robi sporą różnicę.aga_stella napisał(a):Waldek Ci marnieje
Teraz jest szczuplejszy (gorzej gotujesz)
piotrf napisał(a):Gosiu , macie szczęście ( w przeciwieństwie do filtra na aparacie Waldka ) dwukrotnie spotkaliście człeka z akumulatorem na głowie i swastyką na medalionie - znak nam nie było dane . . . ale będę go wypatrywał końcem lutego
Pozdrawiam
Piotr
megidh napisał(a):
aga_stella napisał(a):megidh napisał(a):
Trawnik modelowy.
Wygląd idealny.
No wystawowy
aga_stella napisał(a):Ps.
Nie mam pojęcia czemu zdjęcie się nie wyświetla.
Powrót do Wielka Brytania - United Kingdom