Widzę, że i tak sporo Wam się udało w BM zobaczyć w tak krótkim czasie
U mnie BM na pewno do poprawki - pół dnia w Starożytnym Egipcie posiedziałbym (choć ja muzealny za bardzo nie jestem raczej)
tony montana napisał(a):Widzę, że i tak sporo Wam się udało w BM zobaczyć w tak krótkim czasie
tony montana napisał(a):U mnie BM na pewno do poprawki - pół dnia w Starożytnym Egipcie posiedziałbym (choć ja muzealny za bardzo nie jestem raczej)
piotrf napisał(a):Tylko jeden dzień został na odwiedziny Londynu podczas ostatniej naszej wizyty na wyspach i to jest chyba główna przyczyna , że podczas spacerów po mieście faceta z akumulatorem na głowie nie spotkaliśmy , za to wreszcie odwiedziliśmy jedną z nielicznych darmowych atrakcji w samym sercu londyńskiego city , a mianowicie Sky Garden , który mieści się w śmiesznym budynku ( a dokładnie na kilku najwyższych jego piętrach ) o wdzięcznej nazwie The Walkie Talkie building . W 2015 roku zdobył tytuł najbrzydszego londyńskiego wieżowca , ale można z niego robić piękne zdjęcia ( widziałem , ja tego nie umiem ) , widoki na miasto z uwagi na wysokość bardzo fajne , również na The Shard , czy 30 St Mary Axe.
tony montana napisał(a):The Shaard jeszcze też na pewno nie było podczas Waszej wizyty z Londku prawda?
piotrf napisał(a):Świetne , oj zazdroszczę Ci ( w pozytywnym znaczeniu tego słowa ) takich przeżyć i wspomnień . . .
Bardzo lubię Soho , to jedno z niewielu miejsc na świecie , gdzie na jednej krótkiej ulicy można spotkać pięć różnych teatrów , albo tyle samo diametralnie różniących się pubów , gdzie mieszają się style , nacje , a wszystko to dzieje się w ten niepowtarzalny , inspirujący , harmoniczny sposób
Pozdrawiam
Piotr
Powrót do Wielka Brytania - United Kingdom